Predstavitev
Zunanjost
Dimenzije
Notranjost
Oprema
Video
Rezervirajte testno vožnjo
  Jupiter rdeča
  Steel modra
  Pebble siva
  Arctic bela
  Granite zelena
  Light bež
  Graphite siva metalik
  Hyacinth rdeča metalik
  Rock Crystal White Metallic
  Obsidian Black Metallic
  Brilliant Silver Metallic
  Selenite Grey Metallic
  Model Vito Tourer
  Od 47.978 EUR
  Zunanjost Privlačen videz. V oblikovnem jeziku znamke Mercedes-Benz.
  LeftRight

  Poudarki zunanjosti

  Close X
  Naprej
  Prejšnji
   Kromirana maska hladilnika Privlačni kromirani elementi na rešetkah poskrbijo za osupljivo podobo maske hladilnika.
   Dodatna oprema.
   Inteligentni sistem luči LED Prilagodljivi žarometi LED se samodejno obračajo navpično in vodoravno – glede na vozno situacijo.
   Dodatna oprema.
   Projekcija logotipa znamke Za posebej eleganten in ekskluziven videz poskrbi projekcija logotipa znamke na tleh poleg odprtih stranskih vrat.
   Dodatna oprema.
   Paket za ogledala Vito Zatemnitev notranjih in zunanjih ogledal ter električno zložljivi zunanji ogledali prispevajo k večji varnosti vožnje.
   Dodatna oprema.
   Strešne letve Črne strešne letve omogočajo prevoz dodatnega tovora na strehi vozila ter podarjajo vozilu edinstven videz. Strešne letve imajo maksimalno nosilnost do 100 kg in so visoke 48 mm. Ustrezne osnovne nosilce in dodatno opremo je mogoče naročiti iz sklopa dodatne opreme Mercedes-Benz.
   Dodatna oprema.

   Dostop in nalaganje

   Close X
   Naprej
   Prejšnji
    Električna drsna vrata Električno upravljanje omogoča, da se drsna vrata odpirajo in zapirajo s pritiskom gumba, ne da bi voznik moral izstopiti ali da bi se potniki morali dotakniti drsnih vrat. Zaradi tega se občutno poveča udobje, zlasti če se drsna vrata pogosto uporabljajo. Dodatna oprema.
    Drsna vrata, levo Drsna vrata na levi strani omogočajo dodatno dostopnost vozila. Zaradi tega so natovarjanje in raztovarjanje ter vstopanje v vozilo in izstopanje iz njega hitrejši in prilagodljivejši, na primer pri gostem prometu v mestnem središču.
    Dodatna oprema.
    Pokrov prtljažnika Pokrov prtljažnika s širokim odpiranjem tovornega prostora omogoča tudi preprosto natovarjanje in raztovarjanje večjih predmetov in prtljage. Kromirana Mercedesova zvezda na sredini pokrova prtljažnika poudari obliko zadka.
    Dvokrilna zadnja vrata, ki jih je mogoče odpreti vse do stranske stene Dvokrilna zadnja vrata je mogoče odpreti vse do stranske stene vozila in jih fiksirati z magnetnimi varnostnimi sponkami. Ko je manevrski prostor omejen, lahko vozilo vzvratno zapeljete neposredno do nakladalne rampe ali tovora s povsem odprtimi zadnjimi vrati.
    Dodatna oprema.
    Vlečna sklopka s fiksno kroglasto glavo Fiksna kroglasta glava te vlečne sklopke omogoča vleko priklopnih vozil z vlečno sklopko in vlečno obremenitvijo do 2000 kg. Oprema vključuje fiksno kroglasto glavo, 13-polno vtičnico za priklopnik in prečni nosilec.
    Dodatna oprema.
    Vlečna sklopka z odstranljivo kroglasto glavo Vlečna sklopka z odstranljivo kroglasto glavo je še posebej primerna pri občasni vleki priklopnega vozila. To vašemu vozilu omogoča vleko obremenitev do 2000 kg. Oprema vključuje odstranljivo kroglasto glavo z možnostjo zaklepanja, 13-polno vtičnico za priklopnik in prečni nosilec.
    Dodatna oprema.

    Oprema

    Close X
    Naprej
    Prejšnji
     Vito Tourer Base Vito Tourer BASE je robusten in zanesljiv partner. Vozilo je obenem gospodarno in izjemno velikodušno. To še zlasti velja za njegovo prostornost, saj ponuja prostor za do devet oseb.
     Robustna lesena tla in obloga stranskih sten in strehe iz vlaknenih plošč so kos tudi zahtevnim nalogam.
     Vito Tourer Pro Že serijska izvedba vozila Vito Tourer PRO ponuja prostor za osem potnikov in voznika.
     Z raznolikimi konfiguracijami sedenja ga lahko prek obes za pritrditev sedeža s hitrim zaklepom spremenite v 5-, 4- ali 2-sedežno vozilo.
     Če je potreben prevoz večjih predmetov, lahko z odstranitvijo sedežnih klopi potniški prostor hitro spremenite v prostoren tovorni prostor.
     Vito Tourer Select Privlačna zunanjost s platišči iz lahke kovine in odbijači v barvi vozila vas kar vabi, da vstopite.
     Večfunkcijski volan s potovalnim računalnikom in kombinirani inštrument zagotavljata praktične informacije in nadzor nad funkcijami vozila.
     Klimatska naprava TEMPMATIC voznika prijetno hladi.
     Vito Line Sport Vozilo se lahko pohvali s športnim slogom s prevleko na sprednjem odbijaču, pokrovu motorja in straneh ter na strani zadnjega odbijača.
     Kromirana maska hladilnika, platišča iz lahke kovine, zatemnjena stekla in stranska letev poudarijo športen videz.
     Usnjen volan in prestavna ročica ter kromirani elementi paketa kroma za notranjost izpopolnijo notranjost vozila.
     Tehnični podatki in mere Tehnični podatki in mere vozila Vito Tourer
     LeftRight
     LeftRight
     Naprej
     Prejšnji
      Št. sedežev do 9
      Prostornina prtljažnega prostora 580 l
      Maks. prostornina prtljažnega prostora 4190 l
      Maks. nosilnost 1179 kg
      Sub Title Strapline
      Sub Title Strapline
      Sub Title Strapline
      Sub Title Strapline
      Sub Title Strapline
      Sub Title Strapline
      Sub Title Strapline
      Sub Title Strapline
      Technical Data
      LeftRight
      Sub Title Strapline
      Sub Title Strapline
      Sub Title Strapline
      Sub Title Strapline
      Sub Title Strapline
      Sub Title Strapline
      Sub Title Strapline
      Sub Title Strapline
      Technical Data
      LeftRight
      Naprej
      Prejšnji
       Št. sedežev do 9
       Prostornina prtljažnega prostora 990 l
       Maks. prostornina prtljažnega prostora 4630 l
       Maks. nosilnost 1154 kg
       Naprej
       Prejšnji
        LeftRight
        Naprej
        Prejšnji
         Št. sedežev do 9
         Prostornina prtljažnega prostora 1390 l
         Maks. prostornina prtljažnega prostora 4990 l
         Maks. nosilnost 1129 kg
         Naprej
         Prejšnji
          Naprej
          Prejšnji
           Notranjost Funkcionalnost in udobje.
           LeftRight

           Poudarki notranjosti

           Close X
           Naprej
           Prejšnji
            Usnjen volan Usnjen volan poskrbi za ekskluzivno podobo notranjosti in vizualno nadgradnjo kokpita. Prijetna usnjena prevleka zagotavlja dober oprijem, ergonomsko oblikovan volanski obroč pa občutno poveča raven udobja.
            Dodatna oprema.
            Dvojno držalo za pijačo na sredini kokpita Dvojno držalo za pijačo omogoča praktično odlaganje pijače. Nameščeno je na sredini kokpita in je na dosegu roke voznika in sovoznika.
            Dodatna oprema.
            Samodejno uravnavanje klimatizacije THERMOTRONIC Samodejno uravnavanje klimatizacije THERMOTRONIC poskrbi za udobnejšo klimo v vozilu in za boljšo osredotočenost voznika, zlasti med vožnjo pri visokih zunanjih temperaturah. Samodejno nadzira temperaturo, zračni pretok in usmerjanje zraka v dveh klimatskih območjih, tako da se lahko voznik in sovoznik počutita enako udobno z različnimi nastavitvami klimatizacije. Dodatna oprema.
            Digitalno notranje ogledalo Občutno večje vidno polje digitalnega notranjega ogledala med vožnjo omogoča boljši pregled nad prometom za vozilom, ne da bi vaš pogled nazaj ovirali predmeti ali potniki.
            Dodatna oprema.
            Prezračevalne šobe, obdane s kromom, v povezavi s paketom kroma za notranjost Paket kroma za notranjost s kromiranimi in sijajno črnimi elementi poskrbi za vizualne poudarke in nadgradi videz voznikovega in potniškega prostora v vašem vozilu.
            Dodatna oprema.

            Voznikov prostor

            Close X
            Naprej
            Prejšnji
             Paket za udobno sedenje Paket za udobno sedenje vam omogoča še večje udobje pri vožnji, zlasti na dolgih poteh: tako voznikov kot sovoznikov sedež vključujeta nastavljanje globine sedežne blazine in ledveno oporo s 4 nastavitvami, z odlično ergonomičnostjo pa ustrezata merilom nemške organizacije Aktion Gesunder Rücken (AGR) e. V. (kampanja za zdrav hrbet).
             Dodatna oprema.
             Sovoznikova sedežna klop Sovoznikova sedežna klop ponuja dodaten sedež v voznikovem prostoru. Obe sedišči na sedežni klopi sta opremljeni s tritočkovnim varnostnim pasom, opozorilno napravo za varnostni pas in vzglavnikom, nastavljivim po višini. Klop vključuje odstranljivo enodelno sedežno blazino.
             Dodatna oprema.
             Notranja in ambientna osvetlitev vozila Tourer Notranja in ambientna osvetlitev z razširjenim obsegom osvetlitve izboljšata udobje in varnost v vozilu in njegovi neposredni okolici. Osvetlitev prostora za noge spredaj in luči za branje v potniškem prostoru dodatno izboljšajo kakovost osvetlitve v notranjosti vozila.
             Dodatna oprema.
             Sredinska konzola z režo 1-DIN Sredinska konzola je opremljena z režo 1-DIN za naknadno vgradnjo elementov, kot so tahograf, CD-predvajalnik ali druga naprava 1-DIN. Odprt predal za shranjevanje v sredinski konzoli nad režo 1-DIN omogoča shranjevanje predmetov, kot so papirji, dokumenti ali ključi, na dosegu roke voznika in sovoznika.
             Dodatna oprema.
             Sredinska konzola s predalom za shranjevanje Predmete, kot so papirji, dokumenti ali ključi, lahko shranite v odprtem predalu za shranjevanje v sredinski konzoli na dosegu roke voznika in sovoznika.
             Dodatna oprema.
             Mreža za shranjevanje na naslonjalu voznikovega in sovoznikovega sedeža Mreža za shranjevanje za voznikovim ali sovoznikovim sedežem omogoča potnikom v zadnjem delu potniške kabine dodatno možnost shranjevanja revij, zemljevidov in podobnih predmetov med vožnjo.
             Dodatna oprema.
             Armaturni predal z možnostjo zaklepanja Armaturni predal z možnostjo zaklepanja zagotavlja varno hrambo za osebne predmete ali dokumente. Zakleniti ga je mogoče z mehanskim zasilnim ključem, ki je integriran v elektronski ključ vozila. Dodatna oprema.
             Sedežna klop z dvema sedežema Sedežna klop z dvema sedežema v 1. ali 2. vrsti potniškega prostora zagotavlja udobno sedenje za dve osebi. Sedeži imajo integrirane tritočkovne varnostne pasove in vzglavnike, nastavljive po višini, vključujejo pa tudi prostor za shranjevanje pod sedežem.
             Dodatna oprema.
             Komfortna sedežna klop z dvema sedežema Komfortna sedežna klop z dvema sedežema v 1. ali 2. vrsti potniškega prostora zagotavlja posebej udobno sedenje za dve osebi. Sedežna naslonjala se lahko po želji individualno nastavljajo. Sedeži imajo naslone za roko in vzglavnike, nastavljive po višini, vključujejo pa tudi integrirane tritočkovne varnostne pasove in prostor za shranjevanje pod sedežem. Oba sedeža sta opremljena z mehanizmom za pritrditev otroškega sedeža ISOFIX.
             Dodatna oprema.
             Sedežna klop s tremi sedeži Sedežna klop s tremi sedeži v 1., 2. ali 3. vrsti potniškega prostora ponuja tri udobne sedeže. Vsi sedeži so opremljeni z integriranimi tritočkovnimi varnostnimi pasovi in vzglavniki, nastavljivimi po višini, levi in sredinski sedež pa tudi z mehanizmom za pritrditev otroškega sedeža ISOFIX. Sedežna klop vključuje prostor za shranjevanje pod sedežem.
             Dodatna oprema.
             Sedežna klop s tremi sedeži s preklopnim zunanjim sedežem Sedežna klop s tremi sedeži s preklopnim zunanjim sedežem omogoča bolj prilagodljivo uporabo 1. vrste sedežev v potniškem prostoru. Preklopni zunanji sedež s funkcijo EASY-ENTRY olajša dostop do zadnjega dela potniške kabine in tako omogoča vgradnjo 2. vrste sedežev. Dodatna oprema.
             Komfortna sedežna klop s tremi sedeži s preklopnim zunanjim sedežem Sedežna klop z dvema sedežema v 1. ali 3. vrsti potniškega prostora zagotavlja posebej udobno sedenje za 3 osebi. Kot sedežnega naslonjala in višino vzglavnika je mogoče nastaviti glede na individualne potrebe. Na zunanjih straneh sedežne klopi so nameščeni nasloni za roko. Potniki se lahko na vseh sedežih pripnejo z vgrajenimi tritočkovnimi varnostnimi pasovi.
             Dodatna oprema.
             Sedežna klop s tremi sedeži kot komfortno ležišče Sedežna klop s tremi sedeži kot komfortno ležišče je dovolj velika, da si v vozilu privoščite prijeten oddih. Enodelna sedežna naslonjala je mogoče v zgolj nekaj korakih nastaviti iz navpičnega položaja v položaj ležanja. V povezavi z ločenim posteljnim podaljškom iz črnega blaga se ustvari udobna, ravna površina. Široka je pribl. 1,35 m in dolga pribl. 2,00 m.
             Dodatna oprema.
             Paket z ležiščem S paketom z ležiščem je mogoče sedežno klop s tremi sedeži v 2. vrsti sedežev hitro spremeniti v udobno ležišče – na primer za spontane oddihe ali načrtovano prenočevanje.
             Dodatna oprema.
             Sistem vodil za sedeže Sistem vodil s hitrim pritrjevanjem omogoča bolj prilagodljivo nastavljanje položaja sedežev in sedežnih klopi. Obrniti jih je mogoče npr. tako, da se lahko s potniki v drugih vrstah sedežev pogovarjate iz oči v oči.
             Dodatna oprema.
             Paket z mizo Paket z mizo vključuje številne funkcionalne dodatke, ki poskrbijo za prijetnejše preživljanje časa v potniškem prostoru. Poklopna, premična mizica se lahko uporablja za uživanje obroka, delo ali igro. Držala za pijačo v stranskih stenah varno držijo pijačo v želenem položaju. Z 12-voltno vtičnico je mogoče povezati in napolniti mobilne naprave.
             Dodatna oprema.
             Panoramsko pomično strešno okno Visokokakovostno panoramsko pomično strešno okno skozi veliko stekleno površino prepušča dovolj svetlobe, da v notranjosti vozila ustvari svetlo, prijetno in udobno vzdušje. Pomično strešno okno se lahko spredaj električno odpre in tako ponuja dodatno možnost za vstop zraka v vozilo. Dodatna oprema.

             Oprema

             Close X
             Strapline Content
             Oprema Izbor opreme vozila Vito Tourer
             LeftRight

             Tehnologija

             Close X
             Naprej
             Prejšnji
              AIRMATIC Na avtocesti ali na neravnih zdelanih poteh: z zračnim vzmetenjem AIRMATIC lahko uživate v posebnem udobju, varni vožnji in izboljšanih terenskih sposobnostih ter celo v večji meri športnosti pri veliki hitrosti.
              Dodatna oprema.
              9G-TRONIC Samodejni menjalnik 9G-TRONIC ima devet prestav, ki ohranjajo čim nižjo vrtilno frekvenco motorja v vseh voznih situacijah. Velik razpon menjalnika prinaša dodatno agilnost in vlečno moč v skoraj vseh voznih situacijah in izboljša zmožnost pospeševanja.
              Dodatna oprema.
              Vsekolesni pogon 4x4 Stalni vsekolesni pogon 4x4 izboljša vozno dinamiko in vozne lastnosti, zlasti v zahtevnih voznih razmerah. Razmerje porazdelitve moči med sprednjo in zadnjo premo je 45 : 55.
              Dodatna oprema.
              Komfortno vzmetenje Komfortno vzmetenje poskrbi za izjemno udobje vožnje v praktično vseh voznih situacijah in izpolni najvišja pričakovanja. Navduši z nizko stopnjo hrupa vožnje in vibracij pnevmatik ter zlahka absorbira tresljaje pri grbinah in neravnih površinah na cestišču.
              Dodatna oprema.
              Športno vzmetenje Komfortno vzmetenje poskrbi za izjemno udobje vožnje v praktično vseh voznih situacijah in izpolni najvišja pričakovanja. Navduši z nizko stopnjo hrupa vožnje in vibracij pnevmatik ter zlahka absorbira tresljaje pri grbinah in neravnih površinah na cestišču.
              Dodatna oprema.
              Osnovno vzmetenje Plus Osnovno vzmetenje Plus združuje dobre vozne lastnosti in neprekosljivo vozno dinamiko s tihim delovanjem za večje udobje potnikov.
              Izvedba za slabo prevozne poti Na vozilih, ki se redno vozijo po neasfaltiranih cestah ali poteh, so vgrajena ojačana jeklena platišča. Izvedba za slabo prevozne poti je zasnovana za vožnjo po slabih cestah, npr. makadamskih ali luknjastih. Vendar ni namenjena terenski vožnji. Dodatna oprema.
              Velik rezervoar Velika posoda za gorivo s prostornino pribl. 70 l vam zagotavlja večji doseg in vam pomaga prihraniti čas, saj je potrebnih manj postankov za točenje goriva. Ta oprema je še posebej priporočljiva za vozila, ki morajo pogosto prevoziti večje razdalje.
              Dodatna oprema.

              Digitalni dodatki

              Close X
              Naprej
              Prejšnji
               Audio 40 Multimedijski sistem Audio 40 z zaslonom na dotik in integrirano funkcijo navigacije vas bo navdušil z raznovrstnimi komunikacijskimi in informacijsko-razvedrilnimi možnostmi. Znaki in prikazi navigacijskega sistema s 3D-pogledi so privlačni in lahko razumljivi. Vse funkcije lahko upravljate na znan način prek 7-palčnega (17,8 cm) zaslona na dotik.
               Dodatna oprema.
               Audio 30 Multimedijski sistem Audio 30 vam bo s svojim raznolikim naborom komunikacijskih in informacijsko-razvedrilnih funkcij hitro prirasel k srcu. Med vrhunci sistema velja izpostaviti integracijo pametnega telefona ter način za prenos glasbe Audio Streaming in prostoročno upravljanje prek funkcije Bluetooth®. Vse funkcije lahko upravljate na znan način prek 7-palčnega (17,8 cm) zaslona na dotik. Dodatna oprema.
               Audio 10 S sistemom Audio 10 lahko poslušate več kot samo radio – omogoča vam prostoročno telefoniranje in poslušanje glasbe z mobilne naprave. Naprava 1-DIN pa vključuje tudi vmesnik Bluetooth® in priključek USB C s funkcijo polnjenja.
               Dodatna oprema.
               Predpriprava za oddaljene storitve Plus Predpriprava za oddaljene storitve Plus[1] vam omogoča še boljšo in bolj prilagodljivo uporabo vašega vozila. Z njeno pomočjo lahko uporabljate širok nabor storitev Mercedes me connect, s katerimi je vaš vsakdan v vozilu varnejši, udobnejši, lažji za načrtovanje in posledično tudi bolj učinkovit. Dodatna oprema.
               Predpriprava za Live Traffic Information Ne želite izgubljati časa v prometnih kolonah, ampak izbrati najboljšo možno pot, da čim hitreje prispete na cilj. Predpriprava za Live Traffic Information[1] zagotovi tehnične pogoje za sprejem posodobljenih in natančnih prometnih informacij za optimalno dinamično vodenje do cilja in natančno izračunane čase prihoda.
               Dodatna oprema.
               Komunikacijski modul (LTE) za digitalne dodatke Pri trajno vgrajeni kartici eSIM komunikacijski modul (LTE) za digitalne dodatke zagotovi tehnične pogoje za uporabo digitalnih dodatkov[1] ter vam nudi dodatno varnost, udobje in povezljivost.
               Dodatna oprema.

               Polnjenje

               Close X
               Strapline Content

               Pomoč vozniku

               Close X
               Naprej
               Prejšnji
                Paket za asistenco Paket za asistenco[1] je inteligentna kombinacija štirih asistenčnih sistemov, ki vas na poti razbremenijo in zagotovijo varnejšo vožnjo. Med drugim vam pomagajo ohranjati minimalno varnostno razdaljo do vozila pred vami, opaziti vozila v mrtvem kotu in ostati na voznem pasu.
                Dodatna oprema.
                Paket za ohranjanje smeri Paket za ohranjanje smeri[1] vam pomaga pri ohranjanju smeri in menjavanju voznega pasu na večpasovnih cestah. Sestavljata ga asistent za ohranjanje smeri in asistent za mrtvi kot. Kombinacija teh dveh sistemov prinaša očitne prednosti na področju varnosti vožnje in razbremenitve.
                Dodatna oprema.
                Aktivni asistent za ohranjanje razdalje DISTRONIC Radarsko podprt aktivni asistent za ohranjanje razdalje DISTRONIC[1] samodejno ohranja razdaljo do spredaj vozečih vozil, s čimer vas razbremeni pri vožnji na avtocesti ali pri vožnji z nenehnim zaustavljanjem in speljevanjem.
                Dodatna oprema.
                Asistent za mrtvi kot Asistent za mrtvi kot[1] z opozorilom za prečni promet za vozilom vam z vizualnimi in zvočnimi opozorili pomaga preprečevati nezgode pri menjavanju voznega pasu in vzvratni vožnji. Če asistent za mrtvi kot zazna, da je v mrtvem kotu vozilo, vas opozori s prikazom rdečega trikotnika v ustreznem zunanjem ogledalu. Dodatna oprema.
                Aktivni zavorni asistent Aktivni zavorni asistent[1] pomaga preprečevati nezgode s spredaj vozečimi vozili ter s pešci in kolesarji, ki vam prečkajo pot, ali zmanjšati posledice takšnih nezgod.
                Dodatna oprema.
                Samodejno vklapljanje luči za vožnjo S samodejnim vklapljanjem luči za vožnjo[1] se žarometi samodejno vklapljajo in izklapljajo glede na svetlobne razmere. Zlasti ko se svetlobne razmere hitro spreminjajo, na primer pri vožnji skozi predore, lahko sistem pomaga vozniku in poveča varnost vožnje.
                Dodatna oprema.
                Asistent Plus za dolge luči Z asistentom Plus za dolge luči[1] boste lahko v vsakem trenutku uživali v najboljši možni osvetlitvi cestišča, ne da bi z dolgimi lučmi zaslepili druge udeležence v prometu. Nadležno preklapljanje med kratkimi in dolgimi lučmi tako ni več potrebno, vi pa ste lahko popolnoma osredotočeni na vožnjo in dogajanje v prometu.
                Dodatna oprema.
                PRE-SAFE® Preventivni sistem za zaščito potnikov PRE-SAFE®[1] zgodaj zazna potencialno kritične vozne situacije in sproži zaščitne ukrepe. Ukrepi vključujejo reverzibilno zategovanje voznikovega in sovoznikovega varnostnega pasu ter zapiranje morebiti odprtih oken in strešnih sistemov, če je to potrebno.
                Dodatna oprema.
                Asistent za bočni veter Asistent za bočni veter[1] lahko pravočasno zazna odmik od voznega pasu zaradi močnih sunkov vetra in pomaga vozniku ostati na voznem pasu. Nenaden odmik od voznega pasu lahko pri vozniku izzove neustrezen odziv pri krmiljenju.
                ATTENTION ASSIST Asistent pazljivosti ATTENTION ASSIST[1] pomaga preprečiti sekundni spanec in tako prispeva k večji varnosti, zlasti med vožnjo ponoči in na dolgih poteh. Če sistem prepozna tipične znake utrujenosti ali zmanjšane pozornosti, vas vizualno in zvočno opozori ter vam predlaga odmor.

                Varnost

                Close X
                Naprej
                Prejšnji
                 Protivlomna alarmna naprava Protivlomna alarmna naprava (ATA) ponuja visoko stopnjo zaščite proti kraji za vozilo in tovor. Samodejno se aktivira ob pritisku radijskega daljinskega upravljalnika sistema centralnega zaklepanja. Če je sistem aktiviran, se alarm oglasi takoj, ko se ena od vrat odprejo ali odklenejo z notranje strani.
                 Dodatna oprema.
                 Zaščita vozila GUARD 360° Zaščita vozila GUARD 360°[1] združuje številne varnostne funkcije, ki izboljšajo zaščito tako za vozilo kot za morebitne dragocene predmete v njegovi notranjosti. Če sistem zazna vlom ali krajo, sproži zvočno in vizualno opozorilo.
                 Dodatna oprema.
                 Paket s protivlomno zaščito Če paket s protivlomno zaščito zazna nevarnost kraje, sproži vizualni in zvočni alarm ter tako pomaga zaščititi vaše vozilo. Sestavljajo ga protivlomna alarmna naprava (ATA), varovalo notranjosti in varovalo pred vleko.
                 Dodatna oprema.
                 Sistem za opozarjanje na izgubo tlaka v pnevmatikah spredaj in zadaj, brezžičen Sistem za opozarjanje na izgubo tlaka v pnevmatikah preverja zračni tlak v vseh štirih kolesih od hitrosti 20 km/h naprej. Voznika opozori v primeru izgube tlaka v pnevmatikah ter tako prispeva k večji varnosti vožnje in daljši življenjski dobi pnevmatik.
                 Dodatna oprema.
                 Sistem klica v sili Mercedes-Benz Sistem klica v sili Mercedes-Benz vam lahko prihrani čas, kar je v nujnih primerih ključnega pomena. Sistem, ki temelji na komunikacijskem modulu z lastno kartico SIM, po nezgodi opravi samodejni klic v sili, s čimer lahko skrajša čas prihoda reševalcev na kraj nezgode. Klic v sili se lahko sproži tudi ročno, da se organizira pomoč.
                 Dodatna oprema.
                 Zračni mehovi za voznika in sovoznika na vozilih, ki se redno vozijo po neasfaltiranih cestah ali poteh, so vgrajena ojačana jeklena platišča. Izvedba za slabo prevozne poti je zasnovana za vožnjo po slabih cestah, npr. makadamskih ali luknjastih. Vendar ni namenjena terenski vožnji. Dodatna
                 Voznikov in sovoznikov bočni zračni meh za prsni koš in medenico Bočni zračni meh za prsni koš in medenico pomaga zaščititi zgornji del telesa in predel medenice voznika ali sovoznika v primeru bočnega trčenja in zmanjša nevarnost poškodb. Bočni zračni meh je vgrajen v naslonjalo voznikovega in sovoznikovega sedeža.
                 Dodatna oprema.
                 Zračne zavese za voznika in sovoznika Zračni zavesi za voznika in sovoznika zagotavljata visoko stopnjo zaščite pred poškodbami glave in obraza v primeru hudih bočnih trčenj. Zračni zavesi sta nameščeni v strešni oblogi na obeh straneh vozila in se v primeru zaznanega trka v nekaj milisekundah napihneta kot zračni blazini pred bočnimi okni.
                 Dodatna oprema.
                 Zračne zavese za voznika, sovoznika in v zadnjem delu potniške kabine Zračne zavese za voznika, sovoznika in potnike v zadnjem delu potniške kabine zagotavljajo visoko stopnjo zaščite pred poškodbami glave in obraza v primeru hudih bočnih trčenj, zlasti za potnike na zunanjih sedežih v zadnjem delu potniške kabine.
                 Dodatna oprema.

                 Udobje

                 Close X
                 Naprej
                 Prejšnji
                  Samodejno uravnavanje klimatizacije THERMOTRONIC Samodejno uravnavanje klimatizacije THERMOTRONIC poskrbi za udobnejšo klimo v vozilu in za boljšo osredotočenost voznika, zlasti med vožnjo pri visokih zunanjih temperaturah. Samodejno nadzira temperaturo, zračni pretok in usmerjanje zraka v dveh klimatskih območjih, tako da se lahko voznik in sovoznik počutita enako udobno z različnimi nastavitvami klimatizacije. Dodatna oprema.
                  Polavtomatska klimatska naprava TEMPMATIC Polavtomatska klimatska naprava TEMPMATIC s prijetno temperaturo v notranjosti vozila zagotovi boljše počutje in pomembno prispeva k osredotočenosti voznika. Klimatska naprava samodejno uravnava temperaturo v notranjosti vozila.
                  Dodatna oprema.
                  Polavtomatska klimatska naprava TEMPMATIC v zadnjem delu potniške kabine Polavtomatska klimatska naprava TEMPMATIC v zadnjem delu potniške kabine razvaja vaše potnike s prijetnim klimatskim udobjem. Temperatura, usmerjanje in pretok zraka se v načinu gretja in hlajenja samodejno uravnavajo. Prezračevalne šobe so nameščene na levi in desni strani strešne obloge. Dodatna oprema.
                  Ogrevanje sedežev za voznika in sovoznika Električno ogrevanje sedežev takoj po vklopu ogreje hladne sedeže in tako poskrbi za udobnejše sedenje ter boljše počutje pozimi ali v hladnih nočeh.
                  Dodatna oprema.
                  Kamera za vzvratno vožnjo Kamera za vzvratno vožnjo vam pomaga pri parkiranju in manevriranju: prikaže vam območje tik za vozilom, ki ga ne morete neposredno videti. Tako se lahko izognete poškodbam pri parkiranju in manevriranju. Dinamične vodilne črte in 180-stopinjski pogled izboljšajo orientacijo pri vzvratni vožnji.
                  Dodatna oprema.
                  Paket za parkiranje s kamero za vzvratno vožnjo Ne glede na to, ali parkirate prečno, bočno, naprej ali nazaj: paket za parkiranje s kamero za vzvratno vožnjo vas podpira pri parkiranju in zapuščanju parkirnega mesta ter vam olajša manevriranje na ozkih mestih. Tako vam prihrani čas in živce ter pomaga preprečiti nepotrebne poškodbe pri parkiranju.
                  Dodatna oprema.
                  Komfortni vzmeteni sedež za voznika in sovoznika, vrtljiv Vrtljiv komfortni vzmeteni sedež med vožnjo ne ponuja zgolj prijetno udobnega sedenja: ko vozilo miruje, omogoča tudi prilagodljivo vrtenje. Na primer za 180°, tako da se lahko s potniki v zadnji vrsti sedežev pogovarjate iz oči v oči. Če je sedež obrnjen za do 50° proti vratom, omogoča lažje izstopanje.
                  Dodatna oprema.
                  Ledvena opora za voznikov in sovoznikov sedež Ledvena opora s 4 nastavitvami podpira vretenca v ledvenem predelu in tako razbremeni hrbet. To je posebej prijetno na dolgih poteh. Dve zračni blazini v naslonjalu komfortnega vzmetenega sedeža omogočata individualno nastavljanje glede na potrebe voznika ali sovoznika in tako prispevata k ergonomski telesni drži.
                  Dodatna oprema.
                  Tempomat Tempomat vas razbremeni z ohranjanjem prednastavljene hitrosti, ne da bi morali kakor koli upravljati pedal za plin. Vožnja s stalno hitrostjo je energetsko učinkovita. Vgrajeni omejevalnik hitrosti vam omogoča nastavitev največje hitrosti, kar vam npr. pomaga pri upoštevanju omejitve hitrosti.
                  Dodatna oprema.
                  Akustični paket Z akustičnim paketom lahko zmanjšate stopnjo hrupa v notranjosti vozila in tako povečate udobje med vožnjo. V ta namen so vrata dodatno zvočno izolirana in zatesnjena, pogonski sklop pa je optimiziran za zmanjšanje vibracij.
                  Dodatna oprema.

                  Splošne omejitve odgovornosti:

                  – Navedene številke so bile pridobljene v skladu s predpisanim postopkom merjenja. So »vrednosti WLTP CO₂« v skladu s 3. točko 2. člena Izvedbene uredbe (EU) 2017/1153. Vrednosti porabe goriva so bile izračunane na podlagi teh vrednosti. Številke ne temeljijo na posameznih vozilih in niso del ponudbe vozila; navedene so zgolj za primerjavo med različnimi modeli vozil. Vrednosti so različne glede na izbrano dodatno opremo.

                  – Vrednosti za nazivno moč in nazivni navor so v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007 v veljavni različici.

                  [1] Označene komponente so digitalni dodatki. Za uporabo teh digitalnih dodatkov morate imeti osebni Mercedes me ID in sprejeti pogoje uporabe za digitalne dodatke. Poleg tega mora biti vozilo povezano z ustreznim uporabniškim računom. Ko začetno obdobje poteče, je digitalne dodatke mogoče podaljšati proti plačilu, če so takrat še vedno na voljo za zadevno vozilo. Prvo aktiviranje digitalnih dodatkov je mogoče v roku 1 leta od prve registracije ali uporabe s strani stranke, odvisno od tega, kaj nastopi prej.

                  Preizkusite ga na cesti Testna vožnja z vozilom Vito Tourer Pošljite nam zahtevo za testno vožnjo z vozilom Vito Tourer in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

                  Informacije za potrošnike

                  Želimo ostati v stiku z vami, da bi bili na tekočem z našimi najnovejšimi novicami o izdelkih, marketinških storitvah in ponudbah. Če v prihodnje želite prejemati informacije na katerega od spodnjih načinov, to označite tako, da označite izbiro te možnosti. Vse posredovane informacije bomo uporabili v skladu z našim pravilnikom o zasebnosti in piškotkih in jih ne bomo posredovali nobenemu tretjemu podjetju.