Predstavitev
Zunanjost
Dimenzije
Notranjost
Oprema
Video
Rezervirajte testno vožnjo
  Lorándite red
  Arctic white
  Nosean Blue
  Magnetic Grey
  Limonite Yellow Metallic
  Loparite Black Metallic
  Chromite Gray Metallic
  Helvite Silver Metallic
  Cavansite Blue Metallic
  Model Zaprto dostavno vozilo eCitan
  Od 38.064 EUR
  Zunanjost Privlačen novinec.
  LeftRight

  Poudarki zunanjosti

  Close X
  Naprej
  Prejšnji
   Visokozmogljivi žarometi LED Visokozmogljivi žarometi LED poskrbijo za večjo varnost ponoči in za prepoznaven videz.
   Dodatna oprema.
   Električno zložljivi in nastavljivi zunanji ogledali Električno nastavljivi, zložljivi in ogrevani zunanji ogledali preprečujeta poškodbe ohišij.
   Dodatna oprema.
   Paket Exterior Dynamic S paketom Exterior Dynamic lahko svojemu vozilo podelite individualen, dinamičen značaj.
   Dodatna oprema.
   Lakirani odbijači Podelite svojemu vozilu še bolj vrhunski videz s sprednjim in zadnjim odbijačem v barvi vozila.
   Dodatna oprema.
   Sprednje meglenke s tehnologijo LED Sprednje meglenke s tehnologijo LED lahko izboljšajo vidljivost v slabih vremenskih razmerah.
   Dodatna oprema.
   Okno v pokrovu prtljažnika/zadnjih krilnih vratih s sistemom za pranje in brisanje stekel Okno v pokrovu prtljažnika ali okna v zadnjih krilnih vratih s sistemom za pranje in brisanje stekel vam zagotavljajo boljši pogled nazaj, s čimer olajšajo manevriranje in vzvratno vožnjo.
   Dodatna oprema.

   Dostop in nalaganje

   Close X
   Naprej
   Prejšnji
    Drsna vrata levo in desno Drsna vrata na levi in desni strani poskrbijo za večjo prilagodljivost pri vstopanju in izstopanju ter pri natovarjanju in raztovarjanju. Za odpiranje potrebujejo malo prostora, zato lahko voznik parkira na ozkih parkirnih mestih.
    Dodatna oprema.
    Pokrov prtljažnika Pokrov prtljažnika vozila se lahko odpre navzgor do kota pribl. 90°. To zagotavlja ogromno prostora za natovarjanje in raztovarjanje. Vgrajeno okno izboljša vzvratno vidljivost.
    Dodatna oprema.
    Dvokrilna zadnja vrata, 180°, z oknom Asimetrično razdeljena zadnja dvokrilna vrata, ki se široko odprejo, olajšajo natovarjanje in raztovarjanje okornih predmetov. Poleg tega okno prepušča več svetlobe v notranjost in tako izboljša vidljivost pri vzvratni vožnji in manevriranju.
    Dodatna oprema.
    Dvokrilna zadnja vrata, kot odpiranja 180°, brez okna Asimetrično razdeljena zadnja dvokrilna vrata omogočajo velik kot odpiranja ter olajšajo natovarjanje in raztovarjanje velikih kosov tovora – tudi na ozkih mestih, nakladalnih rampah in pri uporabi viličarja.
    Vlečna sklopka s fiksno kroglasto glavo Tovarniško nameščena vlečna sklopka vam omogoča, da z vozilom vlečete obremenitve do določene maksimalne teže. Za še večjo varnost je v sistemu ESP serijsko vgrajen asistent za stabilizacijo priklopnega vozila.
    Dodatna oprema.
    Vlečna sklopka z nizko kroglasto glavo S tovarniško nameščeno vlečno sklopko z nizko kroglasto glavo lahko odprete zadnja krilna vrata vozila tudi pri priklopljenem priklopnem vozilu. Za še večjo varnost je v sistemu ESP serijsko vgrajen asistent za stabilizacijo priklopnega vozila. Dodatna oprema.
    Prečni nosilec za vlečno sklopko Prečni nosilec za vlečno sklopko omogoča naknadno vgradnjo kroglaste sklopke.
    Dodatna oprema.

    Oprema

    Close X
    Naprej
    Prejšnji
     BASE[1] • 16-palčna (40,6 cm) jeklena platišča s kolesnimi pokrovi
     • Dinamično oblikovana maska hladilnika z
     Mercedesovo zvezdo na sredini in 3 rešetkami
     • Halogenski žarometi z dnevnimi lučmi v tehnologiji LED
     • Dvokrilna zadnja vrata, kot odpiranja 180°, brez okna
     PRO[1] • 16-palčna (40,6 cm) platišča s 5 dvojnimi prečkami
     (standardna dolžina vozila) ali 16-palčna (40,6 cm) jeklena platišča s kolesnimi pokrovi (dolga izvedba vozila)
     • Vratne kljuke in ščitnik vodila drsnih vrat v barvi vozila
     Tehnični podatki in mere Tehnični podatki in mere zaprtega dostavnega vozila eCitan
     LeftRight
     LeftRight
     Naprej
     Prejšnji
      Dolžina prtljažnega prostora 1806 mm
      Površina prtljažnega prostora 2.35 m²
      Prostornina prtljažnega prostora 2.9 m³
      Maks. nosilnost 526 kg
      LeftRight
      Naprej
      Prejšnji
       Dolžina prtljažnega prostora 2170 mm
       Površina prtljažnega prostora 2.9 m²
       Prostornina prtljažnega prostora 3.7 m³
       Maks. nosilnost 698 kg
       Notranjost Znano okolje, nova izkušnja.
       LeftRight

       Poudarki notranjosti

       Close X
       Naprej
       Prejšnji
        Usnjen volan Usnjen volan nadgradi videz kokpita. Prijetna usnjena prevleka zagotavlja dober oprijem, ergonomsko oblikovan volanski obroč pa občutno poveča raven udobja.
        Dodatna oprema.
        Samodejno uravnavanje klimatizacije THERMOTRONIC Sistem THERMOTRONIC z dvoobmočnim uravnavanjem klimatizacije vam omogoča individualno nastavitev uravnavanja klimatizacije za voznikovo in sovoznikovo stran. Temperaturo, zračni pretok in usmerjanje zraka lahko samodejno nadzirate z dotikom gumba.
        Dodatna oprema.
        Multimedijski sistem MBUX, vključno z navigacijo in funkcijo DAB Razširljiv multimedijski sistem MBUX z intuitivnim upravljanjem: z inteligentnimi navigacijskimi funkcijami, glasovnim upravljanjem prek »Hey Mercedes«, številnimi vmesniki in obsežno informacijsko-razvedrilno opremo, ki vključuje vse od integracije pametnega telefona do digitalnega radijskega sprejema DAB.
        Dodatna oprema.
        Sistem za brezžično polnjenje za mobilne naprave S sistemom za brezžično polnjenje za mobilne naprave lahko med vožnjo priročno polnite pametne telefone, ki podpirajo induktivno polnjenje, in sicer brez posebnih kablov, priključkov ali držal – ne glede na znamko in model.
        Dodatna oprema.
        Oblikovni paket za notranjost Privlačne podrobnosti v sijajno črni barvi in barvi kroma – oblikovni paket za notranjost poskrbi za vizualno nadgradnjo notranjosti vozila ter lepo združuje funkcionalnost in estetiko.
        Dodatna oprema.

        Voznikov prostor

        Close X
        Naprej
        Prejšnji
         Zložljiva rešetka za zaščito tovora na sovoznikovi strani Jeklena rešetka za zaščito tovora varuje voznika in sovoznika pred tovorom. Pri prevozu izredno dolgih predmetov je mogoče rešetko na sovoznikovi strani premakniti za 90°. Vrtljivi del rešetke za zaščito tovora se sprosti, zavrti za 90° proti voznikovemu sedežu in se nato zaskoči.
         Dodatna oprema.
         Osvetlitev tovornega prostora s tehnologijo LED Tovorni prostor je osvetljen s tehnologijo LED, ki zagotavlja dobro osvetlitev in s tem boljšo orientacijo v temi ter večjo vidljivost pri natovarjanju in raztovarjanju vozila.
         Dodatna oprema.
         Lesena tla 9-milimetrska lesena tla, izdelana iz več zlepljenih in stisnjenih plasti vezanega lesa, ščitijo dno tovornega prostora vozila pred poškodbami. Tla omogočajo enostavno čiščenje ter izboljšujejo toplotno in zvočno izolacijo.
         Dodatna oprema.
         Notranja obloga do višine strehe v tovornem prostoru (les) Lesena obloga za tovorni prostor ščiti pločevinaste površine do strešnega okvirja pred poškodbami, do katerih lahko pride npr. zaradi pomikanja tovora. Poleg tega obloga olajša čiščenje tovornega prostora ter izboljša toplotno in zvočno izolacijo. Obloga je nameščena na stranskih stenah ter na drsnih in zadnjih krilnih vratih.
         Dodatna oprema.
         Vrhunska obloga v notranjosti Vrhunska izvedba obloge v notranjosti ščiti notranje stene tovornega ali potniškega prostora pred poškodbami in obogati podobo notranjosti vozila.
         Dodatna oprema.
         Sintetična tla prtljažnega/tovornega prostora Dno tovornega prostora je zaščiteno s teksturirano sintetično podlago v črni mat barvi in je tako tudi zvočno ter toplotno izolirano. Zaradi sintetične površine je dno tovornega prostora izredno enostavno čistiti.
         Dodatna oprema.
         Ločilna stena, ki se razteza po celotni širini Neprekinjena sprednja stena med voznikovim območjem in tovornim prostorom v vašem vozilu skupaj s pritrdilnimi ušesi na dnu tovornega prostora pomaga pri ustrezni pritrditvi tovora. Sprednja stena lahko vas in vašega sovoznika zaščiti pred drsečim tovorom, obenem pa preprečuje vdor hrupa in umazanije.
         Ločilna stena, ki se razteza po celotni širini, z oknom Ločilna stena med voznikovim prostorom in tovornim prostorom z dvema oknoma, ki se razteza po celotni širini, vam omogoča pogled nazaj za vizualno preverjanje tovora. Skupaj s pritrdilnimi obročki na dnu tovornega prostora pomaga pri ustrezni pritrditvi tovora.
         Dodatna oprema.
         Sovoznikova sedežna klop Prostor za tri v sprednji vrsti. Sovoznikova sedežna klop zagotavlja dodaten sedež na sredini. Oba sovoznikova sedeža imata tritočkovni varnostni pas in nastavljiv vzglavnik. Sredinsko sedežno naslonjalo lahko tudi ločeno zložite, ko vozilo miruje, pa ga lahko uporabite kot polico ali delovno površino.
         Dodatna oprema.
         Zložljiv sovoznikov sedež Zaradi zložljivega sovoznikovega sedeža je vozilo še bolj vsestransko. Naslonjalo sedeža se namreč lahko zloži, s čimer se poveča tovorni prostor.
         Dodatna oprema.
         Naslon za roko s predalom za shranjevanje Naslon za roko s predalom za shranjevanje spodaj je nameščen med voznikovim in sovoznikovim sedežem ter zagotavlja dodaten praktičen prostor za shranjevanje.
         Dodatna oprema.
         Predal za shranjevanje na armaturni plošči Predal za shranjevanje s pokrovom ponuja praktično možnost shranjevanja neposredno na armaturni plošči. Ima integriran priključek USB-C, ki ga lahko uporabljate za polnjenje mobilnih naprav.
         Dodatna oprema.
         Držalo za pametni telefon Držalo za pametni telefon nad kombiniranim inštrumentom zagotavlja varno shranjevanje mobilnega telefona med vožnjo – vam pa omogoča dober pogled nanj, ne da bi morali pretirano odvračati pozornost od dogajanja v prometu.
         Dodatna oprema.

         Oprema

         Close X
         Naprej
         Prejšnji
          BASE[1] • Kombinirani inštrument z matričnim prikazovalnikom s slikovnimi pikami
          • Električni pomik sprednjih stekel
          • Predpriprava za radio, podpora za DAB
          • Predhodna klimatizacija
          • Sredinska konzola z dvema držaloma za pijačo in predalom za shranjevanje s protizdrsno oblogo, ki zmanjšuje hrup
          • Ločilna stena, ki se razteza po celotni širini
          PRO[1] • Zvočni sistem MB s funkcijo DAB
          • Samodejno uravnavanje klimatizacije THERMOTRONIC
          • Električni pomik sprednjih stekel s funkcijo za večje udobje
          • Naslon za roko s predalom za shranjevanje
          • Armaturni predal, sovoznikova stran, zaprt
          • Plastično dno prtljažnika/tovornega prostora
          • Osvetlitev notranjosti in tovornega prostora s tehnologijo LED
          Oprema Izbor opreme zaprtega dostavnega vozila eCitan
          LeftRight

          Tehnologija

          Close X
          Naprej
          Prejšnji
           Elektromotor z močjo 90 kW Izjemno učinkovit elektromotor z največjo močjo 90 kW (122 KM) in navorom do 245 Nm vas bo navdušil z občutno vlečno močjo in prijetno mirnim tekom.
           Visokovoltni akumulator (45 kWh) Sistem visokovoltnega akumulatorja s kapaciteto 45 kWh zagotavlja velik doseg – brez omejevanja prostornosti vozila.
           Izbira stopenj rekuperacije S pomočjo dveh voznih programov in treh stopenj rekuperacije lahko med vožnjo določite, do kolikšne mere naj se vozne lastnosti podredijo učinkovitosti in kako močno naj vozilo upočasnjuje, ko sprostite pedal za plin.
           Samodejni menjalnik za električni pogon Brez ročnega prestavljanja je samodejni menjalnik posebej prilagojen varčni vožnji in učinkovitim stopnjam rekuperacije.
           Predhodna klimatizacija Predhodna klimatizacija zagotovi prijetno temperaturo v notranjosti vozila že pred začetkom vožnje. To prinaša opazno večje udobje, zlasti pri posebno visokih ali nizkih zunanjih temperaturah.
           Dodatna oprema.

           Digitalni dodatki

           Close X
           Naprej
           Prejšnji
            Predpriprava za storitve na daljavo in navigacijske storitve Predpriprava za storitve na daljavo in navigacijske storitve[4] zagotovi tehnične pogoje za uporabo digitalnih dodatkov, ustvarjenih posebej za električna dostavna vozila. Ti vključujejo tudi predhodno klimatizacijo, ki poskrbi za prijetno temperaturo v vozilu že ob začetku vaše poti.
            Dodatna oprema.
            Predpriprava za oddaljene storitve Plus Predpriprava za oddaljene storitve Plus[4] vam omogoča še boljšo in bolj prilagodljivo uporabo vašega vozila. Z njeno pomočjo lahko uporabljate širok nabor digitalnih dodatkov, s katerimi je vaš vsakdan v vozilu varnejši, udobnejši, lažji za načrtovanje in posledično tudi bolj učinkovit.
            Dodatna oprema.
            Predpriprava za Live Traffic Information Ne želite izgubljati časa v prometnih zastojih, ampak izbrati najboljšo možno pot, da čim hitreje prispete na cilj. Predpriprava za Live Traffic Information[4] zagotovi tehnične pogoje za sprejem posodobljenih in natančnih prometnih informacij za optimalno dinamično vodenje do cilja in natančno izračunane čase prihoda.
            Dodatna oprema.
            Predpriprava za Mercedes me connect Predpriprava za Mercedes me connect[4] omogoča uporabo številnih storitev: od koristnih varnostnih in vzdrževalnih storitev do nabora navigacijskih funkcij. Ponujajo večjo varnost, višjo raven udobja in še boljo povezljivost ter tako poskrbijo, da je vaš vsakdan v vozilu še lažji.
            Dodatna oprema.
            Multimedijski sistem MBUX, vključno z navigacijo in funkcijo DAB Razširljiv multimedijski sistem MBUX z intuitivnim upravljanjem: z inteligentnimi navigacijskimi funkcijami, glasovnim upravljanjem prek »Hey Mercedes«, številnimi vmesniki in obsežno informacijsko-razvedrilno opremo, ki vključuje vse od integracije pametnega telefona do digitalnega radijskega sprejema DAB.
            Dodatna oprema.
            Razširjene funkcije – MBUX Izkoristite čas, ki ga preživite v vozilu, bolj učinkovito kot kadar koli prej. Zahvaljujoč umetni inteligenci in razširjeni funkcionalnosti MBUX (Mercedes-Benz User Experience) se multimedijski sistem prilagodi vašim osebnim željam in preferencam. Samo recite »Hey Mercedes« in sistem MBUX že čaka na vaša navodila.
            Dodatna oprema.
            Multimedijski sistem MBUX s funkcijo DAB MBUX (Mercedes-Benz User Experience) vam prinaša lepoto in inteligenco digitalnega in razširljivega multimedijskega sistema z intuitivnim upravljanjem. Zahvaljujoč različnim vmesnikom in velikemu zaslonu na dotik ponuja številne komunikacijske in informacijsko-razvedrilne funkcije od integracije pametnega telefona do digitalnega radia (DAB).
            Dodatna oprema.
            Navigacijski paket Z navigacijskim paketom[4]lahko multimedijski sistem MBUX v vašem vozilu spremenite v popolnoma delujoč navigacijski sistem, ki z inteligentnim vodenjem do cilja poskrbi za večjo sproščenost na vsaki poti. Uporablja hitro navigacijo na trdem disku in posodobljene spletne podatke, da vas hitro pripelje do cilja.
            Dodatna oprema.
            Navigacija plus Paket navigacije Plus razširi navigacijski sistem z vključitvijo uporabnih navigacijskih storitev[4], ki vam na poti posredujejo koristne informacije in poenostavijo navigacijo. Med glavne značilnosti npr. spada prikaz prostih parkirnih mest v bližini ali trenutnih vremenskih razmer na zaslonu na dotik vašega multimedijskega sistema. Dodatna oprema.
            Navigacija Zaradi navigacijskega sistema, integriranega v multimedijski sistem MBUX, boste na cilj prispeli brez kakršnih koli težav. Prihranite čas s hitro navigacijo Mercedes-Benz s prilagodljivimi vnosi prek upravljanja na dotik ali glasovnega upravljanja. Ta inteligentni sistem vas zanesljivo vodi do vašega cilja, pri čemer uporablja tako lokalne kot posodobljene spletne informacije.
            Dodatna oprema.
            3 leta brezplačnih posodobitev zemljevidov Z brezplačnimi posodobitvami zemljevidov[4] za obdobje 3 let boste lahko v celoti izkoristili potencial vašega navigacijskega sistema. Poleg tega vam posodobljeni zemljevidi omogočajo boljšo orientacijo na poti. Ta storitev je specifična za vozilo in velja 3 leta po prvi registraciji. Dodatna oprema.
            Integracija pametnega telefona Integracija pametnega telefona omogoča povezavo vašega mobilnega telefona z multimedijskim sistemom prek aplikacije Apple CarPlay® ali Android Auto®. Tako lahko priročno dostopate do najpomembnejših aplikacij na vašem pametnem telefonu. Hitro in preprosto lahko uporabljate tudi aplikacije tretjih ponudnikov, npr. Spotify.
            Dodatna oprema.

            Polnjenje

            Close X
            Naprej
            Prejšnji
             Polnjenje z izmeničnim tokom 22 kW/polnjenje z enosmernim tokom 75 kW Maksimalna moč polnjenja z enosmernim tokom 75 kW[3] in moč polnjenja z izmeničnim tokom do 22 kW zagotavljata veliko prilagodljivost pri polnjenju visokovoltnega akumulatorja: z uporabo vtičnice vozila CCS (kombinacija 2) lahko svoje vozilo Mercedes polnite na stenskih polnilnih postajah in polnilnih postajah s sistemi za polnjenje z izmeničnim tokom ter na hitrih polnilnih postajah z enosmernim tokom.
             Dodatna oprema.
             Polnjenje z izmeničnim tokom 11 kW S sistemom za polnjenje z izmeničnim tokom lahko svoje vozilo hitro in preprosto polnite z močjo do 11 kW (3-fazno). To omogoča polnjenje na stenskih polnilnih postajah, različnih javnih polnilnih postajah in gospodinjskih vtičnicah. Polnilna vtičnica je nameščena za Mercedesovo zvezdo na sredini maske hladilnika.
             Stenska polnilna postaja Mercedes-Benz Wallbox Home Stenska polnilna postaja[4][5] z močjo polnjenja do 22 kW[6] omogoča 4-krat hitrejše polnjenje akumulatorja vozila eCitan v primerjavi z gospodinjsko vtičnico. Združljiva je z vsemi vozili na električni pogon s priključkom tipa 2.
             Prilagodljiv sistem polnjenja Udobno, varno in učinkovito polnjenje – kjerkoli in kadarkoli: s tem priročnim kompletom, ki vsebuje samo en kabel in številne adapterje, imate pravo rešitev polnjenja vedno pri roki.[5]
             Ne glede na to, ali želite uporabiti omrežno vtičnico ali javno polnilno postajo. Za več informacij se obrnite na pooblaščeno prodajno zastopstvo Mercedes-Benz.

             Pomoč vozniku

             Close X
             Naprej
             Prejšnji
              Aktivni paket za varnost Aktivni paket za varnost[7] vključuje štiri sisteme za pomoč vozniku, ki vas razbremenijo in zagotovijo varnejšo vožnjo. To so aktivni zavorni asistent, asistent za mrtvi kot, aktivni asistent za ohranjanje smeri in asistent za omejitev hitrosti, v povezavi z navigacijskim paketom pa tudi asistent za prepoznavanje prometnih znakov.
              Dodatna oprema.
              Aktivni zavorni asistent Aktivni zavorni asistent[7] npr. pomaga preprečevati nezgode s spredaj vozečimi vozili, z vozili, ki vam prečkajo pot, ter s pešci oz. zmanjšati posledice takšnih nezgod. To pripomore k vaši varnosti in varnosti drugih udeležencev v prometu.
              Dodatna oprema.
              Asistent za mrtvi kot Z asistentom za mrtvi kot[7] boste vozili varneje, zlasti pri menjavi voznega pasu. Sistem na podlagi radarske tehnologije nadzoruje območje, ki ni v dosegu zunanjih ogledal. Z vizualnimi in zvočnimi opozorili vas lahko opozori na možnost bočnega trčenja z drugimi udeleženci v prometu.
              Dodatna oprema.
              Aktivni asistent za ohranjanje smeri Asistent za ohranjanje smeri[7] pomaga preprečiti nezgode, ki nastanejo, če vozilo nenamerno zapusti svoj vozni pas. Če sistem zazna, da je vozilo nenamerno zašlo z voznega pasu, opozori voznika s pulzirajočim tresenjem volana. To voznika spodbudi, da se vrne na pravilen vozni pas.
              Dodatna oprema.
              Asistent za omejitev hitrosti Z asistentom za omejitev hitrosti[7] boste lažje upoštevali omejitve hitrosti. Kjer je to mogoče, vam sistem prikazuje, kaj je dovoljeno: uporablja kamero za zaznavanje trenutne omejitve hitrosti in to prikaže v kombiniranem inštrumentu.
              Dodatna oprema.
              Asistent za prepoznavanje prometnih znakov Z asistentom za prepoznavanje prometnih znakov[7] boste lažje upoštevali omejitve hitrosti in navodila drugih prometnih znakov. To pripomore k večji varnosti.
              Dodatna oprema.
              Asistent za dolge luči Asistent za dolge luči[7] samodejno vklaplja in izklaplja glavne žaromete v skladu s prometnimi razmerami, tako da vozniku ni treba ročno preklapljati med dolgimi in zasenčenimi lučmi. Sistem nadzoruje kamera za vetrobranskim steklom, ki nenehno spremlja dogajanje v prometu pred vozilom.
              Dodatna oprema.
              Asistent za bočni veter Asistent za bočni veter[7] lahko pravočasno zazna odmik od voznega pasu zaradi močnih sunkov vetra in pomaga vozniku ostati na voznem pasu. Nenaden odmik od voznega pasu lahko pri vozniku izzove neustrezen odziv pri krmiljenju.
              ATTENTION ASSIST Sistem ATTENTION ASSIST[7] lahko voznika pravočasno opozori na utrujenost in sekundni spanec. Sistem tako prispeva k varnosti v prometu, zlasti pri nočnih vožnjah in na dolgih poteh. Prikaz asistenta pazljivosti ATTENTION ASSIST se pojavi v kombiniranem inštrumentu med merilnikom vrtilne frekvence in tahometrom.
              Asistenca za speljevanje na strmini Asistenca za speljevanje na strmini[7] olajša speljevanje na strmini, tako da začasno prepreči premikanje vozila nazaj.

              Varnost

              Close X
              Naprej
              Prejšnji
               Protivlomna alarmna naprava Protivlomna alarmna naprava (ATA) ponuja visoko stopnjo zaščite proti kraji za vozilo in tovor. Protivlomna alarmna naprava se samodejno aktivira pri uporabi daljinskega upravljalnika sistema centralnega zaklepanja. Če je sistem aktiviran, se alarm oglasi takoj, ko se ena od vrat odprejo ali odklenejo z notranje strani.
               Dodatna oprema.
               Sistem za opozarjanje na izgubo tlaka v pnevmatikah spredaj in zadaj, brezžičen Sistem za opozarjanje na izgubo tlaka v pnevmatikah v vašem vozilu prispeva k večji varnosti vožnje, manjši obrabi pnevmatik in večjemu dosegu. Nadzoruje tlak v pnevmatikah na vseh štirih kolesih. Sistem v primeru minimalne izgube tlaka ali večjih razlik v tlaku posreduje tudi vizualno opozorilo.
               Dodatna oprema.
               Sistem klica v sili Mercedes-Benz Sistem klica v sili Mercedes-Benz vam lahko prihrani čas, kar je v nujnih primerih ključnega pomena. Sistem, ki temelji na komunikacijskem modulu z lastno kartico SIM, po nezgodi opravi samodejni klic v sili, s čimer lahko skrajša čas prihoda reševalcev na kraj nezgode. Klic v sili se lahko sproži tudi ročno, da se organizira pomoč.
               Dodatna oprema.
               6 zračnih mehov V primeru trka sprednji zračni mehovi ščitijo glavo in zgornji del telesa voznika in sovoznika. Prispevajo tudi k stabilizaciji celotnega telesa. Tako zagotavljajo najboljšo možno zaščito, s čimer zmanjšajo tveganje in resnost poškodb glave, obraza in prsnega koša.

               Udobje

               Close X
               Naprej
               Prejšnji
                Funkcija KEYLESS-GO S funkcijo KEYLESS-GO lahko ključ vozila pustite v žepu. Vozilo vas s pomočjo shranjenega dostopa in avtorizacije vožnje prepozna kot lastnika in se odklene, ko se približate vozilu ali pritisnete gumb na vratni kljuki – ne da bi morali v roki imeti ključ.
                Dodatna oprema.
                Paket luči S paketom luči je mogoče močno povečati varnost pri vožnji ponoči in pri slabi vidljivosti. Paket vozilu poleg tega podeli še privlačnejši in bolj vpadljiv videz.
                Dodatna oprema.
                Paket za parkiranje Težko bi bilo poskrbeti za varnejše in udobnejše parkiranje – paket za parkiranje združuje prednosti aktivnega asistenta za parkiranje in večjo preglednost, ki jo zagotavlja kamera za vzvratno vožnjo.
                Dodatna oprema.
                Kamera za vzvratno vožnjo Kamera za vzvratno vožnjo vam pomaga pri parkiranju in manevriranju. Poskrbi za večjo varnosti pri vzvratni vožnji in vam pomaga preprečiti poškodbe pri parkiranju in manevriranju.
                Dodatna oprema.
                Prikaz kamere za vzvratno vožnjo v notranjem ogledalu Pri aktiviranju vzvratne prestave vam kamera za vzvratno vožnjo na prikazovalniku v notranjem ogledalu prikaže območje neposredno za vozilom, ki ga brez kamere sicer ne morete videti.
                Dodatna oprema.
                Paket za udobno sedenje S tem paketom lahko vi in vaši potniki uživate v posebej udobni vožnji. Paket vključuje številne elemente opreme, vključno z ogrevanjem sedeža in nastavitvijo višine sedeža za voznika in sovoznika ter ledveno oporo za voznikov sedež.
                Dodatna oprema.
                Ogrevanje sedežev za voznika in sovoznika Električno ogrevanje sedeža takoj po zagonu motorja ogreje hladne sedeže in tako poskrbi za udobnejše sedenje ter boljše počutje v hladnejših mesecih.
                Dodatna oprema.
                Voznikov sedež, nastavljiv po višini in z ledveno oporo Po višini nastavljiv voznikov sedež z ledveno oporo omogoča nastavitev ergonomičnega, hrbtu prijaznega položaja sedenja. Zdaj lahko individualno prilagodite svojim potrebam tudi višino sedeža in ledveno oporo.
                Dodatna oprema.
                Tempomat Tempomat[7] vas lahko razbremeni z ohranjanjem prednastavljene hitrosti za vozilo, ne da bi morali kakor koli upravljati pedal za plin. Enakomerna hitrost omogoča varčno vožnjo in vam pomaga povečati doseg. Dodatna oprema.
                Ogrevanje volana Prijetna toplina vse do konic prstov – prednost zlasti ob hladnih dneh. Dlani se pri neposrednem stiku posebej hitro ogrejejo, kar prispeva k večjemu udobju in varnejšemu krmiljenju. Poleg tega točkovno ogrevanje v primerjavi z ogrevanjem zraka pozitivno vpliva na doseg. Dodatna oprema.

                Splošne omejitve odgovornosti:

                – Doseg je bil določen na podlagi Direktive (EU) št. 2017/1151. Doseg je odvisen od konfiguracije vozila.

                – Čas polnjenja ustreza polnjenju z 10 na 80 % polne napolnjenosti z uporabo hitre polnilne postaje z enosmernim tokom z napajalno napetostjo 400 V in minimalnim tokom 500 A.

                – Vrednosti za nazivno moč in nazivni navor so v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007 v veljavni različici.

                [1] Na slikah so morda prikazani elementi dodatne opreme.

                [2] Označene komponente so digitalni dodatki. Za uporabo teh digitalnih dodatkov morate imeti osebni Mercedes me ID in sprejeti pogoje uporabe za digitalne dodatke. Poleg tega mora biti vozilo povezano z ustreznim uporabniškim računom. Ko začetno obdobje poteče, je digitalne dodatke mogoče podaljšati proti plačilu, če so takrat še vedno na voljo za zadevno vozilo. Prvo aktiviranje digitalnih dodatkov je mogoče v roku 1 leta od prve registracije ali uporabe s strani stranke, odvisno od tega, kaj nastopi prej.

                [3] Najv. moč polnjenja z enosmernim tokom

                Največja moč polnjenja na polnilni postaji z enosmernim tokom z napajalno napetostjo 400 V, s tokom 300 A; največja zmogljivost polnjenja je odvisna od različnih dejavnikov, kot sta temperatura okolja in akumulatorja ter stanje napolnjenosti akumulatorja na začetku polnjenja.

                [4] Za uporabo funkcij daljinskega upravljanja stenske polnilne postaje Mercedes-Benz in prejemanje brezžičnih posodobitev so potrebni aplikacija Mercedes me, osebni Mercedes me ID in strinjanje s pogoji uporabe za digitalne dodatke. Za prejemanje brezžičnih posodobitev se morate strinjati z zadevno posodobitvijo v aplikaciji Mercedes me ali podati splošno soglasje v aplikaciji Mercedes me za prejemanje vseh prihodnjih posodobitev.

                [5] Ni vključeno v dobavo.

                [6] Za polnjenje z močjo 22 kW je odvisno od proizvajalca in vozila morda potrebna ustrezna dodatna oprema »Sistem za polnjenje z izmeničnim tokom (polnjenje z izmeničnim tokom 22 kW)«. Če ni tako, se vozilo prek stenske polnilne postaje ali prilagodljivega sistema polnjenja samodejno polni z maksimalno močjo polnjenja. Maksimalna moč polnjenja polnilne postaje mora biti prilagojena napajalni instalaciji (preseku kabla in zaščiti).

                [7] Naši sistemi za pomoč vozniku in varnostni sistemi so zgolj pripomočki; kot voznik ste še vedno v celoti odgovorni za upravljanje vozila. Upoštevajte informacije v navodilih za uporabo in v njih opisane sistemske omejitve.

                Preizkusite ga na cesti Testna vožnja z zaprtim dostavnim vozilom eCitan Pošljite nam zahtevo za testno vožnjo z vozilom Sprinter Tourer in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

                Informacije za potrošnike

                Želimo ostati v stiku z vami, da bi bili na tekočem z našimi najnovejšimi novicami o izdelkih, marketinških storitvah in ponudbah. Če v prihodnje želite prejemati informacije na katerega od spodnjih načinov, to označite tako, da označite izbiro te možnosti. Vse posredovane informacije bomo uporabili v skladu z našim pravilnikom o zasebnosti in piškotkih in jih ne bomo posredovali nobenemu tretjemu podjetju.