Predstavitev
Zunanjost
Dimenzije
Notranjost
Oprema
Video
Rezervirajte testno vožnjo
  Lorándite Red
  Arctic White
  Nosean Blue
  Magnetic Grey
  Limonite Yellow Metallic
  Loparite Black Metallic
  Chromite Gray Metallic
  Helvite Silver Metallic
  Cavansite Blue Metallic
  Model Zaprto dostavno vozilo Citan
  od 21.323 EUR
  Zunanjost Prava izbira za vsako nalogo.
  LeftRight

  Poudarki zunanjosti

  Close X
  Naprej
  Prejšnji
   Električno zložljivi in nastavljivi zunanji ogledali Električno nastavljivi, zložljivi in ogrevani zunanji ogledali preprečujeta poškodbe ohišij.
   Visokozmogljivi žarometi LED Visokozmogljivi žarometi LED poskrbijo za večjo varnost ponoči in za prepoznaven videz.
   Dodatna oprema.
   Paket Exterior Dynamic S paketom Exterior Dynamic lahko svojemu vozilu podelite individualen, dinamičen značaj.
   Dodatna oprema.
   Sprednje meglenke s tehnologijo LED Sprednje meglenke s tehnologijo LED lahko izboljšajo vidljivost v slabih vremenskih razmerah.
   Dodatna oprema.
   Lakirani odbijači Podelite svojemu vozilu še bolj vrhunski videz s sprednjim in zadnjim odbijačem v barvi vozila.
   Dodatna oprema.
   Okno v pokrovu prtljažnika/zadnjih krilnih vratih z brisalnikom in sistemom za pranje stekel Okno v pokrovu prtljažnika ali okna v zadnjih krilnih vratih z brisalnikom in sistemom za pranje stekel vam zagotavljajo boljši pogled nazaj, s čimer olajšajo manevriranje in vzvratno vožnjo.
   Dodatna oprema.

   Dostop in nalaganje

   Close X
   Naprej
   Prejšnji
    Drsna vrata levo in desno Drsna vrata na obeh straneh vozila zagotavljajo večjo prilagodljivost pri natovarjanju ali raztovarjanju. Drsna vrata pri odpiranju ne zavzamejo veliko prostora, zato je mogoče parkirati tudi na tesnih parkirnih mestih.
    Dodatna oprema.
    Pokrov prtljažnika Pokrov prtljažnika vozila se lahko odpre navzgor do kota pribl. 90°. To zagotavlja ogromno prostora za natovarjanje in raztovarjanje. Vgrajeno okno izboljša vzvratno vidljivost.
    Dodatna oprema.
    Dvokrilna zadnja vrata, 180°, z oknom Asimetrično razdeljena zadnja dvokrilna vrata, ki se široko odprejo, olajšajo natovarjanje in raztovarjanje večjih okornih predmetov. Poleg tega okno prepušča več svetlobe v notranjost in tako izboljša vidljivost pri vzvratni vožnji in manevriranju.
    Dodatna oprema.
    Dvokrilna zadnja vrata, 180°, brez okna The double-wing rear-end door with asymmetrical split offers a large opening angle and makes loading and unloading with bulky cargo easier – even in tight spaces, on loading ramps and when using forklifts.
    Vlečna sklopka s fiksno kroglasto glavo Tovarniško nameščena vlečna sklopka vam omogoča, da z vozilom vlečete obremenitve do določene maksimalne teže. Za še večjo varnost je v sistemu ESP serijsko vgrajen asistent za stabilizacijo priklopnega vozila.
    Dodatna oprema.
    Vlečna sklopka z nizko kroglasto glavo S tovarniško nameščeno vlečno sklopko z nizko kroglasto glavo lahko odprete zadnja krilna vrata vozila tudi pri priklopljenem priklopnem vozilu. Za še večjo varnost je v sistemu ESP serijsko vgrajen asistent za stabilizacijo priklopnega vozila.
    Dodatna oprema.
    Vlečna obremenitev 1500 kg Zaprto dostavno vozilo Citan z opcijsko vlečno sklopko omogoča vleko tovora do 1500 kg – to je praktično zlasti, če je občasno potreben transport večje količine tovora.
    Dodatna oprema.
    Prečni nosilec za vlečno sklopko Prečni nosilec za vlečno sklopko omogoča naknadno vgradnjo kroglaste sklopke.
    Dodatna oprema.

    Oprema

    Close X
    Naprej
    Prejšnji
     BASE[1] • 15-palčna (38,1 cm) jeklena platišča s kolesnimi pokrovi
     • Ščitnik vodila drsnih vrat v črni hrapavi plastiki
     • Halogenski žarometi z dnevnimi lučmi v tehnologiji LED
     • Dvokrilna zadnja vrata, kot odpiranja 180°, brez okna
     PRO[1] • 16-palčna (40,6 cm) oblikovana platišča s 5 dvojnimi prečkami
     • Vratne kljuke in ščitnik vodila drsnih vrat v barvi vozila
     Tehnični podatki in mere Tehnični podatki in mere
     zaprtega dostavnega vozila Citan
     LeftRight
     LeftRight
     Naprej
     Prejšnji
      Površina prtljažnega prostora 2.35 m²
      Prostornina prtljažnega prostora 2.9 m³
      Dolžina prtljažnega prostora 1806 mm
      Maks. nosilnost 733 kg
      LeftRight
      Naprej
      Prejšnji
       Površina prtljažnega prostora 2.9 m²
       Prostornina prtljažnega prostora 3.7 m³
       Dolžina prtljažnega prostora 2170 mm
       Maks. nosilnost 902 kg
       Naprej
       Prejšnji
        Naprej
        Prejšnji
         Notranjost Notranjost, ki izpolni tudi najvišje zahteve.
         LeftRight

         Poudarki notranjosti

         Close X
         Naprej
         Prejšnji
          Usnjen volan Usnjen volan nadgradi videz kokpita. Prijetna usnjena prevleka zagotavlja dober oprijem, ergonomsko oblikovan volanski obroč pa občutno poveča raven udobja.
          Dodatna oprema.
          Samodejno uravnavanje klimatizacije THERMOTRONIC Sistem THERMOTRONIC z dvoobmočnim uravnavanjem klimatizacije vam omogoča individualno nastavitev uravnavanja klimatizacije za voznikovo in sovoznikovo stran. Temperaturo, zračni pretok in usmerjanje zraka lahko samodejno nadzirate z dotikom gumba.
          Dodatna oprema.
          Multimedijski sistem MBUX, vključno z navigacijo in funkcijo DAB Razširljiv multimedijski sistem MBUX z intuitivnim upravljanjem: z inteligentnimi navigacijskimi funkcijami, glasovnim upravljanjem prek »Hey Mercedes«, številnimi vmesniki in obsežno informacijsko-razvedrilno opremo, ki vključuje vse od integracije pametnega telefona do digitalnega radijskega sprejema DAB.
          Dodatna oprema.
          Sistem za brezžično polnjenje za mobilne naprave S sistemom za brezžično polnjenje za mobilne naprave lahko med vožnjo priročno polnite pametne telefone, ki podpirajo induktivno polnjenje, in sicer brez posebnih kablov, priključkov ali držal – ne glede na znamko in model.
          Dodatna oprema.
          Oblikovni paket za notranjost Privlačne podrobnosti v sijajno črni barvi in barvi kroma – oblikovni paket za notranjost poskrbi za vizualno nadgradnjo notranjosti vozila ter lepo združuje funkcionalnost in estetiko.
          Dodatna oprema.

          Voznikov prostor

          Close X
          Naprej
          Prejšnji
           Osvetlitev tovornega prostora s tehnologijo LED Tovorni prostor je osvetljen s tehnologijo LED, ki zagotavlja dobro osvetlitev in s tem boljšo orientacijo v temi ter večjo vidljivost pri natovarjanju in raztovarjanju vozila.
           Dodatna oprema.
           Lesena tla 9-milimetrska lesena tla, izdelana iz več zlepljenih in stisnjenih plasti vezanega lesa, ščitijo dno tovornega prostora vozila pred poškodbami. Tla omogočajo enostavno čiščenje ter izboljšujejo toplotno in zvočno izolacijo.
           Dodatna oprema.
           Notranja obloga do višine strehe v tovornem prostoru (les) Lesena obloga za tovorni prostor ščiti pločevinaste površine do strešnega okvirja pred poškodbami, do katerih lahko pride npr. zaradi pomikanja tovora. Poleg tega obloga olajša čiščenje tovornega prostora ter izboljša toplotno in zvočno izolacijo. Obloga je nameščena na stranskih stenah ter na drsnih in zadnjih krilnih vratih.
           Dodatna oprema.
           Vrhunska obloga v notranjosti Vrhunska izvedba obloge v notranjosti ščiti notranje stene tovornega ali potniškega prostora pred poškodbami in obogati podobo notranjosti vozila.
           Dodatna oprema.
           Sintetična tla prtljažnega/tovornega prostora Dno tovornega prostora je zaščiteno s teksturirano sintetično podlago v črni mat barvi in je tako tudi zvočno ter toplotno izolirano. Zaradi sintetične površine je dno tovornega prostora izredno enostavno čistiti.
           Dodatna oprema.
           Zložljiva rešetka za zaščito tovora na sovoznikovi strani Jeklena rešetka za zaščito tovora varuje voznika in sovoznika pred tovorom. Pri prevozu izredno dolgih predmetov je mogoče rešetko na sovoznikovi strani premakniti za 90°. Vrtljivi del rešetke za zaščito tovora se sprosti, zavrti za 90° proti voznikovemu sedežu in se nato zaskoči.
           Dodatna oprema.
           Ločilna stena, ki se razteza po celotni širini Neprekinjena sprednja stena med voznikovim območjem in tovornim prostorom v vašem vozilu skupaj s pritrdilnimi ušesi na dnu tovornega prostora pomaga pri ustrezni pritrditvi tovora. Sprednja stena lahko vas in vašega sovoznika zaščiti pred drsečim tovorom, obenem pa preprečuje vdor hrupa in umazanije.
           Ločilna stena, ki se razteza po celotni širini, z oknom Ločilna stena med voznikovim prostorom in tovornim prostorom z dvema oknoma, ki se razteza po celotni širini, vam omogoča pogled nazaj za vizualno preverjanje tovora. Skupaj s pritrdilnimi obročki na dnu tovornega prostora pomaga pri ustrezni pritrditvi tovora.
           Dodatna oprema.
           Sovoznikova sedežna klop Prostor za tri v sprednji vrsti. Sovoznikova sedežna klop zagotavlja dodaten sedež na sredini. Oba sovoznikova sedeža imata tritočkovni varnostni pas in nastavljiv vzglavnik. Sredinsko sedežno naslonjalo lahko tudi ločeno zložite, ko vozilo miruje, pa ga lahko uporabite kot polico ali delovno površino.
           Dodatna oprema.
           Zložljiv sovoznikov sedež Zaradi zložljivega sovoznikovega sedeža je vozilo še bolj vsestransko. Naslonjalo sedeža se namreč lahko zloži, s čimer se poveča tovorni prostor.
           Dodatna oprema.
           Naslon za roko s predalom za shranjevanje Naslon za roko s predalom za shranjevanje spodaj je nameščen med voznikovim in sovoznikovim sedežem ter zagotavlja dodaten praktičen prostor za shranjevanje.
           Dodatna oprema.
           Predal za shranjevanje na armaturni plošči Predal za shranjevanje s pokrovom ponuja praktično možnost shranjevanja neposredno na armaturni plošči. Ima integriran priključek USB-C, ki ga lahko uporabljate za polnjenje mobilnih naprav.
           Dodatna oprema.
           Držalo za pametni telefon Držalo za pametni telefon nad kombiniranim inštrumentom zagotavlja varno shranjevanje mobilnega telefona med vožnjo – vam pa omogoča dober pogled nanj, ne da bi morali pretirano odvračati pozornost od dogajanja v prometu.
           Dodatna oprema.

           Oprema

           Close X
           Naprej
           Prejšnji
            BASE[1] • Notranja osvetlitev s halogensko tehnologijo
            • Električni pomik sprednjih stekel
            • Predpriprava za radio, podpora za DAB
            • Gretje
            • Ločilna stena, ki se razteza po celotni širini
            PRO[1] • Notranja osvetlitev s tehnologijo LED
            • Zvočni sistem MB s funkcijo DAB
            • Klimatska naprava
            • Električni pomik sprednjih stekel s funkcijo za večje udobje
            • Naslon za roko s predalom za shranjevanje
            • Armaturni predal s pokrovom na sovoznikovi strani
            • Plastično dno prtljažnika/tovornega prostora
            • Osvetlitev tovornega prostora s tehnologijo LED
            Oprema Izbor opreme zaprtega dostavnega vozila Citan
            LeftRight

            Tehnologija

            Close X
            Naprej
            Prejšnji
             Strapline Content
             Strapline Content
             Strapline Content
             Strapline Content

             Digitalni dodatki

             Close X
             Naprej
             Prejšnji
              Multimedijski sistem MBUX, vključno z navigacijo in funkcijo DAB Razširljiv multimedijski sistem MBUX z intuitivnim upravljanjem: z inteligentnimi navigacijskimi funkcijami, glasovnim upravljanjem prek »Hey Mercedes«, številnimi vmesniki in obsežno informacijsko-razvedrilno opremo, ki vključuje vse od integracije pametnega telefona do digitalnega radijskega sprejema DAB.
              Dodatna oprema.
              Napredne funkcije – MBUX Izkoristite čas, ki ga preživite v vozilu, bolj učinkovito kot kadar koli prej. Zahvaljujoč umetni inteligenci in naprednim funkcijam MBUX (Mercedes-Benz User Experience) se multimedijski sistem prilagodi vašim osebnim željam in preferencam. Samo recite »Hey Mercedes« in sistem MBUX že čaka na vaša navodila.
              Dodatna oprema.
              Multimedijski sistem MBUX s funkcijo DAB MBUX (Mercedes-Benz User Experience) vam prinaša lepoto in inteligenco digitalnega in razširljivega multimedijskega sistema z intuitivnim upravljanjem. Zahvaljujoč različnim vmesnikom in velikemu zaslonu na dotik ponuja številne komunikacijske in informacijsko-razvedrilne funkcije od integracije pametnega telefona do digitalnega radia (DAB).
              Dodatna oprema.
              Navigacijski paket Z navigacijskim paketom[1] lahko multimedijski sistem MBUX v vašem vozilu spremenite v popolnoma delujoč navigacijski sistem, ki z inteligentnim vodenjem do cilja poskrbi za večjo sproščenost na vsaki poti. Uporablja hitro navigacijo na trdem disku in posodobljene spletne podatke, da vas hitro pripelje do cilja.
              Dodatna oprema.
              Navigacija plus Paket navigacije Plus razširi navigacijski sistem z vključitvijo uporabnih navigacijskih storitev[1], ki vam na poti posredujejo koristne informacije in poenostavijo navigacijo. Med glavne značilnosti npr. spada prikaz prostih parkirnih mest v bližini ali trenutnih vremenskih razmer na zaslonu na dotik vašega multimedijskega sistema.
              Dodatna oprema.
              3 leta brezplačnih posodobitev zemljevidov Z brezplačnimi posodobitvami zemljevidov[1] za obdobje 3 let boste lahko v celoti izkoristili potencial vašega navigacijskega sistema. Poleg tega vam posodobljeni zemljevidi omogočajo boljšo orientacijo med prevozom. Ta storitev je specifična za vozilo in velja 3 leta po prvi registraciji.
              Dodatna oprema.
              Integracija pametnega telefona Integracija pametnega telefona omogoča povezavo vašega mobilnega telefona z multimedijskim sistemom prek aplikacije Apple CarPlay® ali Android Auto®. Tako lahko priročno dostopate do najpomembnejših aplikacij na vašem pametnem telefonu. Hitro in preprosto lahko uporabljate tudi aplikacije tretjih ponudnikov, npr. Spotify.
              Dodatna oprema.
              Predpriprava za oddaljene storitve Plus Predpriprava za oddaljene storitve Plus[1]vam omogoča še boljšo in bolj prilagodljivo uporabo vašega vozila. Z njeno pomočjo lahko uporabljate širok nabor digitalnih dodatkov, s katerimi je vaš vsakdan v vozilu varnejši, udobnejši, lažji za načrtovanje in posledično tudi bolj učinkovit.
              Dodatna oprema.
              Predpriprava za Live Traffic Information Ne želite izgubljati časa v kolonah, ampak izbrati najboljšo možno pot, da čim hitreje prispete na cilj. Predpriprava za Live Traffic Information[1]zagotovi tehnične zahteve za sprejem posodobljenih in natančnih prometnih informacij za optimalno dinamično vodenje do cilja in natančno izračunane čase prihoda.
              Dodatna oprema.
              Predpriprava za Mercedes me connect Predpriprava za Mercedes me connect[1]vam omogoča uporabo številnih storitev: od koristnih varnostnih in vzdrževalnih storitev do nabora navigacijskih funkcij. Ponujajo večjo varnost, višjo raven udobja in še boljo povezljivost ter tako poskrbijo, da je vaš vsakdan v vozilu še lažji.
              Dodatna oprema.

              Polnjenje

              Close X
              Strapline Content

              Pomoč vozniku

              Close X
              Naprej
              Prejšnji
               Aktivni paket za varnost Aktivni paket za varnost [1]vključuje štiri asistenčne sisteme, ki vas razbremenijo in zagotovijo varnejšo vožnjo. To so aktivni zavorni asistent, asistent za mrtvi kot, aktivni asistent za ohranjanje smeri in asistent za omejitev hitrosti. Vključuje tudi asistent za prepoznavanje prometnih znakov v povezavi z navigacijskim paketom.
               Dodatna oprema.
               Aktivni zavorni asistent Aktivni zavorni asistent[1]vam pomaga preprečevati nezgode, npr. s spredaj vozečimi vozili ter z vozili in pešci, ki vam prečkajo pot, oz. zmanjšati posledice takšnih nezgod. To pripomore k vaši varnosti in varnosti drugih udeležencev v prometu.
               Dodatna oprema.
               Asistent za mrtvi kot Z asistentom za mrtvi kot[1] boste vozili varneje, zlasti pri menjavi voznega pasu. Sistem na podlagi radarske tehnologije nadzoruje območje, ki ni v dosegu zunanjih ogledal. Z vizualnimi in zvočnimi opozorili vas lahko opozori na možnost bočnega trka z drugimi udeleženci v prometu.
               Dodatna oprema.
               Aktivni asistent za ohranjanje smeri Asistent za ohranjanje smeri[1]pomaga preprečevati nezgode zaradi nenamerne zapustitve voznega pasu, po katerem vozi vozilo. Če sistem zazna, da je vozilo nenamerno zašlo z voznega pasu, opozori voznika s pulzirajočim tresenjem volana. To voznika spodbudi, da se vrne na pravilen vozni pas.
               Dodatna oprema.
               Asistent za omejitev hitrosti Z asistentom za omejitev hitrosti [1]boste lažje upoštevali omejitve hitrosti. Kjer je to mogoče, vam sistem prikazuje, kaj je dovoljeno: uporablja kamero za zaznavanje trenutne omejitve hitrosti in to prikaže v kombiniranem inštrumentu.
               Dodatna oprema.
               Asistent za prepoznavanje prometnih znakov Z asistentom za prepoznavanje prometnih znakov[1]boste lažje upoštevali omejitve hitrosti in navodila drugih prometnih znakov. To pripomore k večji varnosti.
               Dodatna oprema.
               Asistent za dolge luči Asistent za dolge luči[1] samodejno vklaplja in izklaplja dolge luči v skladu s prometnimi razmerami, tako da vozniku ni treba ročno preklapljati med dolgimi in zasenčenimi lučmi.
               Asistent za bočni veter Asistent za bočni veter[1] lahko pravočasno zazna zapuščanje voznega pasu zaradi močnih sunkov vetra in pomaga vozniku ostati na voznem pasu. Nenadno zapuščanje voznega pasu lahko pri vozniku izzove neustrezen odziv pri krmiljenju.
               ATTENTION ASSIST Sistem ATTENTION ASSIST[1] lahko voznika pravočasno opozori na utrujenost in sekundni spanec. Sistem tako prispeva k varnosti v prometu, zlasti pri nočnih vožnjah in na dolgih poteh. Prikaz asistenta pazljivosti ATTENTION ASSIST se pojavi v kombiniranem inštrumentu med merilnikom vrtilne frekvence in tahometrom.
               Asistenca za speljevanje na strmini Asistenca za speljevanje na strmini[1] olajša speljevanje na strmini, tako da začasno prepreči premikanje vozila nazaj.

               Varnost

               Close X
               Naprej
               Prejšnji
                Protivlomna alarmna naprava Protivlomna alarmna naprava (ATA) ponuja visoko stopnjo zaščite proti kraji za vozilo in tovor. Protivlomna alarmna naprava se samodejno aktivira pri uporabi daljinskega upravljalnika sistema centralnega zaklepanja. Če je sistem aktiviran, se alarm oglasi takoj, ko se ena od vrat odprejo ali odklenejo z notranje strani.
                Dodatna oprema.
                Sistem za nadzor tlaka v pnevmatikah na sprednji in zadnji premi, brezžičen Sistem za nadzor tlaka v pnevmatikah v vašem vozilu prispeva k večji varnosti vožnje ter manjši obrabi pnevmatik in porabi goriva.
                Dodatna oprema.
                Sistem klica v sili Mercedes-Benz Sistem klica v sili Mercedes-Benz vam lahko prihrani čas, kar je v nujnih primerih ključnega pomena. Sistem, ki temelji na komunikacijskem modulu z lastno kartico SIM, po nezgodi opravi samodejni klic v sili, s čimer lahko skrajša čas prihoda reševalcev na kraj nezgode. Klic v sili za iskanje pomoči se lahko sproži tudi ročno.
                Dodatna oprema.
                Šest zračnih mehov V primeru trka sprednji zračni mehovi ščitijo glavo in zgornji del telesa voznika in sovoznika. Prispevajo tudi k stabilizaciji celotnega telesa. Tako zagotavljajo visoko stopnjo zaščite, s čimer zmanjšajo tveganje in resnost poškodb glave, obraza in prsnega koša.

                Udobje

                Close X
                Naprej
                Prejšnji
                 Funkcija KEYLESS-GO S funkcijo KEYLESS-GO lahko ključ vozila pustite v žepu. Vozilo vas s pomočjo shranjenega dostopa in avtorizacije vožnje prepozna kot lastnika in se odklene, ko se približate vozilu ali pritisnete gumb na vratni kljuki – ne da bi morali v roki imeti ključ.
                 Dodatna oprema.
                 Paket luči S paketom luči je mogoče močno povečati varnost pri vožnji ponoči in pri slabi vidljivosti. Paket vozilu poleg tega podeli še privlačnejši in bolj vpadljiv videz.
                 Dodatna oprema.
                 Paket za parkiranje Težko bi bilo poskrbeti za varnejše in udobnejše parkiranje – paket za parkiranje združuje prednosti aktivnega asistenta za parkiranje in večjo preglednost, ki jo zagotavlja kamera za vzvratno vožnjo. Lahko vam celo pomaga iskati parkirno mesto in optimalno zapeljati nanj ter speljati z njega.
                 Dodatna oprema.
                 Kamera za vzvratno vožnjo Kamera za vzvratno vožnjo vam pomaga pri parkiranju in manevriranju. Poskrbi za večjo varnosti pri vzvratni vožnji in vam pomaga preprečiti poškodbe pri parkiranju in manevriranju. Glede na opremo vozila se visokoločljiva slika kamere za vzvratno vožnjo prikaže na prikazovalniku multimedijskega sistema ali v notranjem ogledalu.
                 Dodatna oprema.
                 Slika kamere za vzvratno vožnjo v notranjem ogledalu Ta kamera za vzvratno vožnjo prikazuje območje neposredno za vozilom na prikazovalniku v notranjem ogledalu. To poveča varnost pri parkiranju in manevriranju – zlasti pri prometnih razmerah z malo prostora – ter lahko pomaga preprečiti škodo na vozilu.
                 Dodatna oprema.
                 Paket za udobno sedenje S tem paketom lahko vi in vaši potniki uživate v posebej udobni vožnji. Paket vključuje številne elemente opreme, vključno z ogrevanjem sedeža in nastavitvijo višine sedeža za voznika in sovoznika ter ledveno oporo za voznikov sedež. To prispeva k večjemu udobju sedenja in vožnje, zlasti na dolgih poteh.
                 Dodatna oprema.
                 Ogrevanje voznikovega in sovoznikovega sedeža Neprekosljiv občutek udobja, zlasti v hladnejših mesecih: ogrevanje sedeža hitro segreje hladne površine sedežev in poskrbi, da lahko v prijetni temperaturi sedežev uživate neposredno po vstopu v vozilo.
                 Dodatna oprema.
                 Voznikov sedež, nastavljiv po višini in z ledveno oporo Po višini nastavljiv voznikov sedež z ledveno oporo omogoča nastavitev ergonomičnega, hrbtu prijaznega položaja sedenja. Poleg dolžine sedeža in naklona naslonjala lahko zdaj individualno prilagodite svojim potrebam tudi višino sedeža in ledveno oporo.
                 Dodatna oprema.
                 Tempomat Tempomat[1] vas lahko razbremeni z ohranjanjem prednastavljene hitrosti za vozilo, ne da bi morali kakor koli upravljati pedal za plin. Vožnja s stalno hitrostjo je gospodarna in pomaga prihraniti gorivo.
                 Dodatna oprema.

                 Splošne omejitve odgovornosti:

                 – Navedene številke so bile pridobljene v skladu s predpisanim postopkom merjenja. So »vrednosti WLTP CO₂« v skladu s 3. točko 2. člena Izvedbene uredbe (EU) 2017/1153. Vrednosti porabe goriva so bile izračunane na podlagi teh vrednosti. Številke ne temeljijo na posameznih vozilih in niso del ponudbe vozila; navedene so zgolj za primerjavo med različnimi modeli vozil. Vrednosti so različne glede na izbrano dodatno opremo.

                 – Vrednosti za nazivno moč in nazivni navor so v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007 v veljavni različici.

                 [1] Na slikah so morda prikazani elementi dodatne opreme.

                 [2] Označene komponente so digitalni dodatki. Za uporabo teh digitalnih dodatkov morate imeti osebni Mercedes me ID in sprejeti pogoje uporabe za digitalne dodatke. Poleg tega mora biti vozilo povezano z ustreznim uporabniškim računom. Ko začetno obdobje poteče, je digitalne dodatke mogoče podaljšati proti plačilu, če so takrat še vedno na voljo za zadevno vozilo. Prvo aktiviranje digitalnih dodatkov je mogoče v roku 1 leta od prve registracije ali uporabe s strani stranke, odvisno od tega, kaj nastopi prej.

                 [3] Naši sistemi za pomoč vozniku in varnostni sistemi so zgolj pripomočki; kot voznik ste še vedno v celoti odgovorni za upravljanje vozila. Upoštevajte informacije v navodilih za uporabo in v njih opisane sistemske omejitve.

                 Preizkusite ga na cesti Testna vožnja z zaprtim dostavnim vozilom Citan Pošljite nam zahtevo za testno vožnjo z vozilom Sprinter Tourer in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

                 Informacije za potrošnike

                 Želimo ostati v stiku z vami, da bi bili na tekočem z našimi najnovejšimi novicami o izdelkih, marketinških storitvah in ponudbah. Če v prihodnje želite prejemati informacije na katerega od spodnjih načinov, to označite tako, da označite izbiro te možnosti. Vse posredovane informacije bomo uporabili v skladu z našim pravilnikom o zasebnosti in piškotkih in jih ne bomo posredovali nobenemu tretjemu podjetju.