Predstavitev
Zunanjost
Dimenzije
Notranjost
Oprema
Video
Rezervirajte testno vožnjo
  Arctic white
  Jupiter Red
  Blue Grey
  Steel Blue
  Jet Black
  Iridium Silver Metallic
  Obsidian Black Metallic
  Canvasite Blue Metallic
  Tenorite Grey Metallic
  Selenite Grey Metallic
  Camper White
  Model Sprinter Tourer
  Od 51.346 EUR
  Zunanjost Vizualni vrhunec na vsaki poti.
  LeftRight

  Poudarki zunanjosti

  Close X
  Naprej
  Prejšnji
   Visokozmogljivi žarometi LED Visokozmogljivi žarometi LED enakomerno osvetljujejo cesto in vizualno poudarijo obliko sprednjega dela.
   Dodatna oprema.
   Kromirana maska
   hladilnika
   Izjemno močno zunanjost dopolnjujejo še 3 kromirane okrasne letve na maski hladilnika.
   Dodatna oprema.
   Okvir maske hladilnika v barvi karoserije vozila Lakiranje okvirja maske hladilnika v barvi karoserije vozila poudarja visokokakovosten videz vozila.
   Dodatna oprema.
   Okno v pokrovu prtljažnika/zadnjih vratih s sistemom za pranje in brisanje stekel Okna v zadnjih krilnih vratih zagotavljajo jasen pogled nazaj, zahvaljujoč sistemu za pranje in brisanje stekel tudi v mokrih pogojih. Če so brisalniki vetrobranskega stekla vklopljeni, se pri aktiviranju oz. izbiri vzvratne prestave samodejno vklopijo tudi brisalniki zadnjega stekla. Dodatna oprema.

   Dostop in nalaganje

   Close X
   Naprej
   Prejšnji
    Električna drsna vrata Električno delovanje drsnih vrat omogoča udobno in gladko odpiranje in zapiranje – preprosto z dotikom gumba. Na voljo so raznolike možnosti upravljanja: npr. z uporabo stikala iz kokpita ali prek radijskega daljinskega upravljalnika. Dodatna oprema.
    Drsna vrata, levo Drsna vrata, nameščena na levi strani vozila, prinašajo občutno večje udobje pri dostopu do tovornega prostora s strani. To je še posebej priročno pri uporabi vozila v zgoščenem mestnem prometu ali pri hkratnem natovarjanju in raztovarjanju prek drsnih in zadnjih vrat. Dodatna oprema.
    Električna stopnica za drsna vrata tovornega prostora Z vgradnjo velike, električno iztegljive stopnice (izdelane iz aluminija, ki ne spreminja oblike, in jeklene pločevine) sta vstop in izstop na desni strani vozila bolj enostavna, udobna in priročna, saj omogoča nižjo višino stopnice. Dodatna oprema.
    Vlečna sklopka s fiksno kroglasto glavo Vlečna sklopka s fiksno kroglasto glavo omogoča vleko priklopnih vozil s kroglastimi vlečnimi sklopkami in vlečno obremenitvijo do 2000 kg. Oprema vključuje prečni nosilec, 13-polno vtičnico za priklopnik in fiksno kroglasto glavo. Dodatna oprema.
    Odstranljiva kroglasta glava vlečne sklopke Vlečna sklopka z odstranljivo kroglasto glavo omogoča vleko priklopnih vozil z vlečno obremenitvijo do 2000 kg. Vlečno sklopko je mogoče odstraniti za lažje natovarjanje in raztovarjanje. Tako se zmanjša tveganje, da bi se zaradi vlečne sklopke poškodovali ali si umazali oblačila. Dodatna oprema.

    Oprema

    Close X
    Strapline Content
    Tehnični podatki in mere Tehnični podatki in mere vozila
    Sprinter Tourer.
    LeftRight
    LeftRight
    Naprej
    Prejšnji
     Max. load compartment length 2597 mm
     Max. load compartment height 2356 mm
     Max. load compartment area 4.012 m²
     Max. load compartment volume 3.5 m³
     LeftRight
     Naprej
     Prejšnji
      Max. load compartment length 3262 mm
      Max. load compartment height 2659 mm
      Max. load compartment area 5.113 m²
      Max. load compartment volume 3.3 m³
      LeftRight
      Naprej
      Prejšnji
       Max. load compartment length 4297 mm
       Max. load compartment height 2633 mm
       Max. load compartment area 6.941 m²
       Max. load compartment volume 4.3 m³
       Naprej
       Prejšnji
        Max. load compartment length 4297 mm
        Max. load compartment height 2633 mm
        Max. load compartment area 6.941 m²
        Max. load compartment volume 4.3 m³
        Naprej
        Prejšnji
         Max. load compartment length 4297 mm
         Max. load compartment height 2633 mm
         Max. load compartment area 6.941 m²
         Max. load compartment volume 4.3 m³

         High roof is only available with Standard and Long length variants.

         Notranjost Privlačnost za zasteklitvijo na vseh straneh: notranjost.
         LeftRight

         Poudarki notranjosti

         Close X
         Naprej
         Prejšnji
          Multimedijski sistem MBUX z 10,25-palčnim zaslonom na dotik Na področju informacijsko-razvedrilnega sistema, navigacije in komunikacije v vozilu multimedijski sistem MBUX z 10,25-palčnim (26 cm) zaslonom na dotik ne pušča neizpolnjenih želja. Posebno inovativno: upravljanje prek visokoločljivostnega zaslona na dotik z diagonalo zaslona 26 cm (10,25 palca) ali prek gumbov za upravljanje na dotik na večfunkcijskem volanu. Dodatna oprema.
          Večfunkcijski volan Večfunkcijski volan omogoča udobno upravljanje računalnika vozila, funkcij vozila in multimedijskih sistemov prek gumbov za upravljanje na dotik ali običajnih gumbov, pri čemer vam ni treba premakniti rok z volana. Dodatna oprema.
          Visokozmogljiva strešna klimatska naprava Visokozmogljiva klimatska naprava optimizira klimo v notranjosti z dodatnim hlajenjem zraka v zadnjem delu potniške kabine ter tako izboljša udobje in dobro počutje potnikov. Dodatna oprema.
          Digitalno notranje ogledalo Z digitalnim notranjim ogledalom lahko uživate v neoviranem pogledu nazaj tudi, ko vaš pogled ovirajo ločilne stene, vrata ali tovor. Slika kamere v digitalnem notranjem ogledalu vam omogoča boljši pogled na dogajanje v prometu neposredno za vozilom ter vam tako olajša manevriranje in parkiranje.
          Dodatna oprema.
          Predal za shranjevanje za pametne telefone vklj. z brezžičnim polnjenjem Preprosto polnjenje brez priklapljanja kablov: s sistemom za brezžično polnjenje lahko mobilne naprave shranite v sredinski konzoli in jih povsem preprosto polnite. Pogoj za to je, da naprave podpirajo standard Qi 1.2 ali pa omogočajo njegovo naknadno vgradnjo.
          Dodatna oprema.

          Voznikov prostor

          Close X
          Naprej
          Prejšnji
           Paket za polnjenje za armaturno ploščo Paket za polnjenje občutno razširi možnosti polnjenja v kokpitu. Zajema 2 priključka USB s 5-voltno in 12-voltno vtičnico. Tako sta priključek USB in 12-voltna vtičnica na voljo tako v sredinskem predalu za shranjevanje armaturne plošče kot spredaj v spodnjem delu sredinske konzole. Dodatna oprema.
           Odmični pokrov za predal za shranjevanje Predal za shranjevanje s priročnim odmičnim pokrovom na sredini kokpita omogoča varno shranjevanje osebnih predmetov in dokumentov, npr. odpremne dokumentacije, ali mobilnih naprav, kot so tablice, tako da so skriti očem in zaščiteni pred drsenjem. Dodatna oprema.
           Odmični pokrov za predale za shranjevanje, levo in desno Dva predala za shranjevanje s priročnima odmičnima pokrovoma na levi in desni strani armaturne plošče sta namenjena shranjevanju osebnih predmetov in dokumentov, npr. tovorne dokumentacije, ter mobilnih naprav. Tako jih lahko varno shranite med vožnjo in jih po potrebi hitro dosežete. Dodatna oprema.
           Osvetljeni izstopi Ko se sprednja vrata ali drsna vrata odprejo, se izstopne loči samodejno vklopijo. Luči poskrbijo, da sta vstopanje in izstopanje v temi za voznika, sovoznika in potnike bolj varna, priročna in udobna.
           Dodatna oprema.
           Predal za shranjevanje pod armaturno ploščo Odprt predal za shranjevanje na sovoznikovi strani pod armaturno ploščo ima prostornino pribl 8,5 l. Namenjen je shranjevanju osebnih predmetov, dokumentov in lončkov. Dodatna oprema.
           Luksuzni vzmeteni sedež, voznikov in sovoznikov sedež Vzmeteni sedež za voznika ali sovoznika z možnostmi individualnega prilagajanja ter s kombinacijo mehanskega in hidravličnega vzmetenja zagotavlja maksimalno udobje sedenja. Opremo voznikovega luksuznega sedeža dodatno dopolnjuje vzmetenje sedeža, ki ga je mogoče prilagoditi teži voznika ali sovoznika.
           Dodatna oprema.
           Luksuzna sedežna klop z dvema sedežema Luksuzna sedežna klop z dvema sedežema v 1. ali 2. vrsti potniškega prostora ponuja individualno udobje sedenja za dve osebi zahvaljujoč individualno nastavljivim sedežnim naslonjalom in komfortnim vzglavnikom. Oba sedeža sta opremljena s tritočkovnim varnostnim pasom in mehanizmom za pritrditev otroškega sedeža ISOFIX. Sedežna klop z dvema sedežema na desni strani omogoča prostor za natovarjanje tovora.
           Dodatna oprema.
           Luksuzna sedežna klop s tremi sedeži Luksuzna sedežna klop s tremi sedeži v 1., 2. ali 3. vrsti potniškega prostora ponuja individualno udobje sedenja za tri osebe zahvaljujoč individualno nastavljivim sedežnim naslonjalom in komfortnim vzglavnikom. Vsi sedeži so opremljeni s tritočkovnim varnostnim pasom, zunanja sedeža pa tudi z mehanizmom za pritrditev otroškega sedeža ISOFIX. Dodatna oprema.
           Sedežna klop z dvema sedežema Sedežna klop z dvema sedežema v 1., 2. ali 3. vrsti potniškega prostora ponuja dva udobna sedeža s tritočkovnim varnostnim pasom, mehanizmom za pritrditev otroškega sedeža ISOFIX in vzglavnikom. Na desni strani sedežne klopi z dvema sedežema ostaja možnost natovarjanja prek zadnjih sedežev, ki sega naprej vse do zadnjega dela sovoznikovega sedeža.
           Dodatna oprema.
           Sedežna klop s tremi sedeži Sedežna klop s tremi sedeži v 1., 2. ali 3. vrsti potniškega prostora ponuja tri udobne sedeže s tritočkovnim varnostnim pasom, vzglavnikom in mehanizmom za pritrditev otroškega sedeža ISOFIX na obeh zunanjih sedežih.
           Dodatna oprema.
           Držala za pijačo v potniškem prostoru Sedeže v potniškem prostoru je mogoče opremiti z lahko dostopnimi držali za pijačo, kjer lahko odložite lončke ali plastenke s premerom do 84 mm. Dvojna držala so integrirana med sedežnimi blazinami dveh sedežev.
           Dodatna oprema.
           Nasloni za roko na sredinskem prehodu in stranski steni Pri tej različici opreme je na sredinski prehod in stransko steno vsake sedežne klopi v potniškem prostoru pritrjen naslon za roko z nastavljivim naklonom. To poskrbi za dodatno udobje pri vožnji, še posebej na dolge razdalje, saj potnikom omogoča, da si spočijejo roke in se sprostijo.
           Dodatna oprema.
           Luksuzna notranja obloga Luksuzna notranja obloga v potniškem prostoru poskrbi za ustrezno vzdušje, obenem pa izboljša zvočno in toplotno izolacijo. Izdelana je iz visokokakovostne plastike z obsežno integrirano prevleko iz blaga.
           Dodatna oprema.
           Predal za shranjevanje z mrežo v zadnjih krilnih vratih Predal za shranjevanje z mrežo je integriran v oblogo obeh zadnjih krilnih vrat. Tako so na voljo možnosti za shranjevanje različnih predmetov, npr. pritrdilnih trakov ali delovnih rokavic, neposredno na notranji strani obojih zadnjih krilnih vrat.
           Dodatna oprema.
           Celostna obloga desnih drsnih vrat tovornega prostora Celostna obloga s plastičnimi ploščami na notranji strani desnih drsnih vrat poudari privlačnost in vrednost potniškega ali tovornega prostora. Vključuje pralno površino. Celostna obloga drsnih vrat je priporočljiva zlasti za vozila, ki se pretežno uporabljajo za prevoz potnikov. Dodatna oprema.
           Celostna obloga zadnjih vrat s tečaji Celostna obloga s plastičnimi ploščami na notranji strani obojih zadnjih krilnih vrat poudari privlačnost in vrednost potniškega ali tovornega prostora. Njena površina je preprosta za čiščenje, vodoodporna in pralna. Dodatna oprema.

           Oprema

           Close X
           Strapline Content
           Oprema Izbor opreme vozila Sprinter Tourer
           LeftRight

           Tehnologija

           Close X
           Naprej
           Prejšnji
            Vsekolesni pogon 4x4 z navorom na zahtevo Spremenljiv sistem vsekolesnega pogona razporedi pogonsko moč na sprednjo in zadnjo premo v skladu z zahtevami. Sistem se v nekaj milisekundah povsem samodejno prilagodi voznim razmeram ter zagotavlja boljši oprijem in večje udobje pri vožnji. Dodatna oprema.
            9G-TRONIC Samodejni menjalnik 9G-TRONIC ima devet prestav, ki ohranjajo čim nižjo vrtilno frekvenco motorja v vseh voznih situacijah. Širok razpon prestavnega razmerja optimizira agilnost in vlečno moč vozila v vseh obratovalnih stanjih ter izboljša zmožnost speljevanja. Dodatna oprema.
            6-stopenjski mehanski menjalnik 6-stopenjski mehanski menjalnik združuje izjemno udobje pretikanja in vožnje z učinkovitostjo in okretno vodljivostjo. Upravljanje s prestavno ročico je povsem preprosto, spremembe prestav pa so gladke.
            Ojačana izvedba za slabo prevozne poti Ojačana izvedba za slabo prevozne poti je priporočljiva, če se vozilo redno uporablja za gradbeni transport ali v gozdarstvu in kmetijstvu. Zasnovana je za vožnjo po slabih cestah z luknjami ali po neutrjenih in makadamskih cestah in poteh.
            Dodatna oprema.
            Komfortno in zračno vzmetenje Večje udobje za potnike in varnejši transport blaga: tovarniško vgrajeno vzmetenje vključuje natančno umerjeno, zračno vzmeteno zadnjo premo. To zagotavlja odlično udobje sedenja in preprečuje tresenje občutljivega tovora.
            Dodatna oprema.

            Digitalni dodatki

            Close X
            Naprej
            Prejšnji
             Multimedijski sistem MBUX z 10,25-palčnim zaslonom na dotik Na področju informacijsko-razvedrilnega sistema, navigacije in komunikacije v vozilu multimedijski sistem MBUX z 10,25-palčnim (26 cm) zaslonom na dotik ne pušča neizpolnjenih želja. Posebno inovativno: upravljanje prek visokoločljivostnega zaslona na dotik z diagonalo zaslona 26 cm (10,25 palca) ali prek gumbov za upravljanje na dotik na večfunkcijskem volanu.
             Dodatna oprema.
             Multimedijski sistem MBUX z 7-palčnim zaslonom na dotik Multimedijski sistem MBUX s svojim 7-palčnim (17,8 cm) zaslonom na dotik navduši z raznolikimi možnostmi komunikacije in informacijsko-razvedrilnega sistema. Njegove funkcije lahko intuitivno upravljate na visokoločljivostnem 7-palčnem (17,8 cm) zaslonu na dotik ali z gumbi za upravljanje na dotik na večfunkcijskem volanu.
             Dodatna oprema.
             Navigacija Prihranite čas s hitro navigacijo Mercedes-Benz s prilagodljivimi vnosi prek upravljanja na dotik ali glasovnega upravljanja. Ta inteligentni sistem vas zanesljivo vodi do vašega cilja, pri čemer uporablja tako lokalne kot posodobljene spletne informacije.
             Dodatna oprema.
             Navigacija za priklopna in izredno velika vozila. Da boste na cilj prispeli po primernih cestah: sistem pri izračunu optimalne poti upošteva mere vozila ali vozila v kombinaciji s priklopnim vozilom za Mercedes-Benz Sprinter.
             Dodatna oprema.
             Predpriprava za Live Traffic Information Predpriprava za Live Traffic Information[1] zagotovi tehnične zahteve za sprejem posodobljenih in natančnih prometnih informacij za optimalno dinamično vodenje do cilja in natančno izračunane čase prihoda. Dodatna oprema.
             Dvosmerni zvočniki spredaj in zadaj Sistem dvosmernih zvočnikov ponuja izjemno kakovost zvoka zahvaljujoč 12 oz. 13 zvočnikom, ki so razporejeni po celotnem vozilu.
             Dodatna oprema.
             Komunikacijski modul (LTE) za digitalne dodatke Pri trajno vgrajeni kartici eSIM komunikacijski modul (LTE) za digitalne dodatke ustvari tehnične pogoje za uporabo digitalnih dodatkov[1]ter vam nudi dodatno varnost, udobje in povezljivost.
             Dodatna oprema.
             [1] Navedene številke so bile pridobljene v skladu s predpisanim postopkom merjenja. So »vrednosti WLTP CO₂« v skladu s 3. točko 2. člena Izvedbene uredbe (EU) 2017/1153. Vrednosti porabe goriva so bile izračunane na podlagi teh vrednosti. Številke ne temeljijo na posameznih vozilih in niso del ponudbe vozila; navedene so zgolj za primerjavo med različnimi modeli vozil. Vrednosti so različne glede na izbrano dodatno opremo.

             Polnjenje

             Close X
             HIDE HIDE

             Pomoč vozniku

             Close X
             Naprej
             Prejšnji
              Asistent za prepoznavanje prometnih znakov Asistent za prepoznavanje prometnih znakov[1]na prikazovalniku kombiniranega inštrumenta in na medijskem prikazovalniku prikazuje zaznane omejitve hitrosti, znake za »prepoved vožnje«, »prepoved prehitevanja« in prenehanja teh omejitev ter voznika opozori, če zazna, da znak za prepoved vožnje ni bil upoštevan. To je posebej priročno na potovanjih, kjer se omejitve hitrosti pogosto spreminjajo, na primer pri delih na cesti.
              Dodatna oprema.
              Aktivni asistent za ohranjanje razdalje DISTRONIC Aktivni asistent za ohranjanje razdalje DISTRONIC[1]lahko ohranja razdaljo do spredaj vozečega vozila, ki jo določi voznik, s čimer ga razbremeni npr. pri vožnji na avtocesti ali pri vožnji z nenehnim zaustavljanjem in speljevanjem. Sistem samodejno pospeši vozilo in zavira z največ polovico zavorne moči, zato da ohranja varnostno razdaljo.
              Dodatna oprema.
              Aktivni asistent za ohranjanje smeri Nepozornost in utrujenost lahko povzročita, da nenamerno zapustite svoj vozni pas. Aktivni asistent za ohranjanje smeri[1]lahko voznika zvočno in optično opozori. Pri vozilih s pogonom na sprednja kolesa ali pogonom na zadnja kolesa se posreduje tudi haptično opozorilo v obliki vibriranja volana.
              Dodatna oprema.
              Aktivni zavorni asistent Aktivni zavorni asistent[1]pomaga preprečevati nezgode s spredaj vozečimi vozili in s pešci ali kolesarji, ki vam prečkajo pot, ali zmanjšati posledice takšnih nezgod.
              Dodatna oprema.
              Asistent za mrtvi kot Asistent za mrtvi kot[1]z opozorilom za prečni promet za vozilom vam z vizualnimi in zvočnimi signali pomaga preprečevati nezgode pri menjavanju voznega pasu in vzvratnem speljevanju s parkirnega mesta. Če asistent za mrtvi kot zazna, da je v mrtvem kotu vozilo, vas opozori s prikazom rdečega trikotnika v ustreznem zunanjem ogledalu.
              Dodatna oprema.
              ATTENTION ASSIST Sistem ATTENTION ASSIST[1]lahko voznika pravočasno opozori na utrujenost in sekundni spanec. Sistem tako prispeva k varnosti v prometu, zlasti pri nočnih vožnjah in na dolgih poteh. Prikaz asistenta pazljivosti ATTENTION ASSIST se pojavi v kombiniranem inštrumentu med merilnikom vrtilne frekvence in tahometrom.
              Dodatna oprema.
              Asistent za dolge luči Asistent za dolge luči samodejno vklaplja in izklaplja dolge luči v skladu s prometnimi razmerami, tako da vozniku ni treba ročno preklapljati med dolgimi in zasenčenimi lučmi. Sistem nadzoruje kamera za vetrobranskim steklom, ki nenehno spremlja dogajanje v prometu pred vozilom.
              Dodatna oprema.

              Varnost

              Close X
              Naprej
              Prejšnji
               Prilagodljive zavorne luči Prilagodljive zavorne luči z jasnim utripanjem lahko znatno skrajšajo odzivni čas voznikov za vami in tako preprečijo nalete od zadaj. Utripajoče zavorne luči se aktivirajo pri hitrosti nad 50 km/h.
               Sistem klica v sili Mercedes-Benz Sistem klica v sili Mercedes-Benz vam lahko prihrani čas, kar je v nujnih primerih ključnega pomena. Klic v sili se lahko sproži samodejno ali ročno, da se organizira pomoč.
               Dodatna oprema.
               Paket s protivlomno zaščito Paket s protivlomno zaščito zagotavlja celostno zaščito za vozilo in tovor. Ko je sistem aktiviran, se alarm sproži takoj, ko se ena od vrat odprejo ali odklenejo z notranje strani.
               Dodatna oprema.
               Stranske označevalne luči Rumene označevalne luči LED na straneh vozila izboljšajo vidnost med vožnjo in pri ustavljanju vozila ob vklopljenih žarometih, s čimer prispevajo k boljši varnosti v prometu. V EU so obvezne za vozila s skupno dolžino 6 m ali več.
               Okenski zračni meh za voznika in sovoznika V primeru bočnega trka lahko okenski zračni mehi, integrirani v strešno oblogo, zaščitijo glavo, obraz in prsni del potnikov na zunanjih sedežih v voznikovi kabini.
               Dodatna oprema.
               Voznikov zračni meh Zračni meh, integriran v volan, lahko v primeru trka zaščiti voznikovo glavo in zgornji del telesa. Zračni meh tako zagotavlja visoko stopnjo zaščite, s čimer zmanjša tveganje in resnost morebitnih poškodb glave in prsnega koša.
               Sovoznikov zračni meh Sprednji zračni meh oz. dvojni zračni meh, če je vgrajena sovoznikova sedežna klop, lahko v primeru trka prispeva k zaščiti glave in zgornjega dela telesa potnikov, ki sedijo spredaj. Tako zagotavlja visoko stopnjo zaščite.
               Dodatna oprema.
               Voznikov in sovoznikov bočni zračni meh za prsni koš in medenico Bočni zračni mehovi, nameščeni na zunanji strani sedežnega naslonjala, se v primeru bočnega trka sprožijo v prostoru med vrati in voznikom ali sovoznikom ter tako zaščitijo predel prsnega koša in medenice.
               Dodatna oprema

               Udobje

               Close X
               Naprej
               Prejšnji
                Paket za parkiranje s kamero za vzvratno vožnjo Paket za parkiranje s kamero za vzvratno vožnjo in integriranim asistentom za parkiranje občutno razbremeni voznika, tako da mu zagotovi boljši pogled nazaj pri parkiranju in manevriranju. Kamera za vzvratno vožnjo poskrbi za vidnost območja neposredno za vozilom. S tem pomaga zaznati ovire pri parkiranju ali manevriranju.
                Dodatna oprema.
                Kamera za vzvratno vožnjo s prikazom v notranjem ogledalu Kamera za vzvratno vožnjo vam na prikazovalniku v notranjem ogledalu prikaže območje neposredno za vozilom, ki ga brez kamere sicer ne morete videti. To poveča varnost pri parkiranju in manevriranju – zlasti pri neugodnih prometnih razmerah – ter lahko pomaga preprečiti škodo na vozilu.
                Dodatna oprema.
                Samodejno uravnavanje klimatizacije THERMOTRONIC Samodejno uravnavanje klimatizacije THERMOTRONIC v voznikovi kabini v vsakem trenutku samodejno zagotavlja klimo, v kateri se dobro počutite, tudi na neposredni sončni svetlobi ali ob zelo visokih ali nizkih zunanjih temperaturah.
                Dodatna oprema.
                Električno toplozračno dodatno ogrevanje Električno toplozračno dodatno ogrevanje voznika in potnike razvaja s prijetno toplino takoj po zagonu motorja. Grelna naprava segreva vstopajoč zrak pred prezračevalnimi šobami, da lahko v notranjosti vozila tudi ob hladnih dneh hitro uživate v prijetnem vzdušju in dobrem počutju.
                Luksuzni voznikov in sovoznikov sedež Luksuzni sedež omogoča ročno nastavljanje položaja, višine in naklona z ročicami in kolesci za nastavljanje, zato ga je mogoče prilagoditi individualnim potrebam voznika ali sovoznika po udobju. Številne možnosti nastavljanja poskrbijo za udobje tudi na dolgih poteh.
                Dodatna oprema.
                Električno nastavljivi sprednji sedeži Električno nastavljiv sedež je mogoče z dotikom gumba prilagoditi individualnim potrebam po udobju, z visoko stopnjo ergonomičnosti pa ustreza merilom nemške organizacije Aktion Gesunder Rücken (AGR) e.V. (kampanja za zdrav hrbet). Položaj sedeža naprej/nazaj, višina sedeža ter naklon sedežnega naslonjala in sedežne blazine so električno nastavljivi.
                Dodatna oprema.
                Ledvena opora za voznikov in sovoznikov sedež Ledvena opora v sedežnem naslonjalu omogoča individualno prilagoditev potrebam voznika ali sovoznika po ergonomskem udobju. Obe zračni blazini se nastavljata pnevmatsko. Višino blazin in stopnjo zaobljenega dela je mogoče upravljati prek štirismernega potisnega gumba na zunanji strani sedeža.
                Dodatna oprema.
                Ogrevanje sedežev za voznika in sovoznika Sedež je opremljen z integriranim tristopenjskim ogrevanjem sedeža. Električno ogrevanje sedeža izboljša udobje sedenja in dobro počutje ob mrzlih dneh in hladnih nočeh. Dodatna oprema.
                Tempomat Tempomat omogoča sproščeno in varčno vožnjo, zlasti na dolgih poteh. Voznika razbremeni z ohranjanjem prednastavljene hitrosti, ne da bi bilo treba upravljati pedal za plin. Dodatna oprema.
                SISTEM WET WIPER Sistem brisalnikov vetrobranskega stekla vozniku zagotavlja boljšo vidljivost že med postopkom brisanja. Tekočina za spiranje se razprši neposredno pred metlice brisalnikov in se takoj pobriše. Koncentrirana porazdelitev poskrbi za bistveno manjšo porabo tekočine za spiranje. Dodatna oprema.

                Splošne omejitve odgovornosti:

                – Navedene številke so bile pridobljene v skladu s predpisanim postopkom merjenja. So »vrednosti WLTP CO₂« v skladu s 3. točko 2. člena Izvedbene uredbe (EU) 2017/1153. Vrednosti porabe goriva so bile izračunane na podlagi teh vrednosti. Številke ne temeljijo na posameznih vozilih in niso del ponudbe vozila; navedene so zgolj za primerjavo med različnimi modeli vozil. Vrednosti so različne glede na izbrano dodatno opremo.

                – Vrednosti za nazivno moč in nazivni navor so v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007 v veljavni različici.

                [1] Označene komponente so digitalni dodatki. Za uporabo teh digitalnih dodatkov morate imeti osebni Mercedes me ID in sprejeti pogoje uporabe za digitalne dodatke. Poleg tega mora biti vozilo povezano z ustreznim uporabniškim računom. Ko začetno obdobje poteče, je digitalne dodatke mogoče podaljšati proti plačilu, če so takrat še vedno na voljo za zadevno vozilo. Prvo aktiviranje digitalnih dodatkov je mogoče v roku 1 leta od prve registracije ali uporabe s strani stranke, odvisno od tega, kaj nastopi prej.

                Preizkusite ga na cesti Testna vožnja z zaprtim dostavnim vozilom Sprinter Pošljite nam zahtevo za testno vožnjo z vozilom Sprinter Tourer in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

                Informacije za potrošnike

                Želimo ostati v stiku z vami, da bi bili na tekočem z našimi najnovejšimi novicami o izdelkih, marketinških storitvah in ponudbah. Če v prihodnje želite prejemati informacije na katerega od spodnjih načinov, to označite tako, da označite izbiro te možnosti. Vse posredovane informacije bomo uporabili v skladu z našim pravilnikom o zasebnosti in piškotkih in jih ne bomo posredovali nobenemu tretjemu podjetju.