Nadomestni deli Mercedes-Benz. Da vaš Mercedes-Benz ostane originalni Mercedes-Benz.

Originalni deli Mercedes-Benz. Del vašega uspeha.

Originalni deli Mercedes-Benz ponujajo odlično kakovost, preverjeno varnost in visoko stopnjo zanesljivosti.

Originalni deli Mercedes-Benz utelešajo naše celotno znanje na področju proizvodnje vozil: so posebej razviti in intenzivno testirani za vozila Mercedes-Benz in njihove komponente. Nenazadnje je vsako dostavno vozilo izdelano iz tisočih originalnih delov Mercedes-Benz, ki so med seboj natančno usklajeni. To pomeni, da zagotavljajo optimalno medsebojno delovanje vseh komponent v vozilu.

Zanesljivost in kakovost originalnih delov se preizkušata z obsežnimi testi v dejanskih voznih razmerah – tudi v ekstremnih pogojih. Deli se odobrijo za prodajo samo, če so izpolnjene stroge zahteve znamke Mercedes-Benz.

5 razlogov za večjo gospodarnost z originalnimi obnovljenimi deli Mercedes-Benz:


 1. Ekonomični stroški za nadomestne dele
 2. Zagotovljena kakovost Mercedes-Benz
 3. Zanesljiva razpoložljivost
 4. Energetsko učinkovit in okolju prijazen proizvodni postopek
 5. 2 leti garancije za originalne obnovljene dele, če vgradnjo izvede pooblaščena delavnica MB

Zakaj bi morali izbirati med ceno in kakovostjo?

Nenazadnje od vozila Mercedes tudi pri velikem številu prevoženih kilometrov pričakujete, da še naprej deluje ekonomsko učinkovito in obenem ostane »originalno«.

Prav to je načelo pri originalnih obnovljenih delih Mercedes-Benz: deli, ki poskrbijo za nižje stroške, ne da bi se zmanjšala preverjena kakovost Mercedes-Benz. Vsak del je obnovljen, pregledan in testiran v skladu s standardi kakovosti Mercedes-Benz v sklopu varčnega in učinkovitega proizvodnega postopka. Rezultat je široka izbira originalnih obnovljenih delov po zmernih cenah, ki se nenehno širi.

Naša mreža prodajnih zastopstev Mercedes-Benz pa zanesljivo zagotavlja hitro razpoložljivost na kraju samem. Poleg tega originalni obnovljeni deli Mercedes-Benz prispevajo k varčni porabi dragocenih surovin in energije v postopku obnove – tako prihranimo stroške, zaradi katerih lahko cenovne ugodnosti neposredno ponudimo tudi strankam.

Mercedes-Benz GenuineParts, overview.
Title
Strapline Content
Title
Strapline Content
Title
Strapline Content
Primerjava originalnih in neoriginalnih delov Zavajajoča podobnost.
Na prvi pogled so originalni in neoriginalni nadomestni deli med seboj pogosto skoraj identični. Zato je včasih izjemno težko razlikovati med ponarejenim in originalnim delom Mercedes-Benz – to pa lahko predstavlja veliko nevarnost. Njune razlike imajo namreč resne posledice za vašo varnost. To se jasno kaže pri obsežnih testiranjih izdelkov, ki jih družba Daimler redno izvaja na različnih ponarejenih izdelkih. Rezultati so pretresljivi. Zato si ekipa Mercedes-Benz, ki deluje po vsem svetu, prizadeva izslediti ponaredke in proti njim ustrezno ukrepa.
Button
Title
LeftRight

Primerjava originalnih in neoriginalnih delov.

Zavajajoča podobnost.

Na prvi pogled so originalni in neoriginalni nadomestni deli med seboj pogosto skoraj identični. Zato je včasih izjemno težko razlikovati med ponarejenim in originalnim delom Mercedes-Benz – to pa lahko predstavlja veliko nevarnost. Njune razlike imajo namreč resne posledice za vašo varnost. To se jasno kaže pri obsežnih testiranjih izdelkov, ki jih družba Daimler redno izvaja na različnih ponarejenih izdelkih. Rezultati so pretresljivi. Zato si ekipa Mercedes-Benz, ki deluje po vsem svetu, prizadeva izslediti ponaredke in proti njim ustrezno ukrepa.

  Originalne zavore Mercedes-Benz: kratka zavorna pot. Dolga življenjska doba. Če se zgodi najhujše, je ključno, da se lahko hitro ustavite: originalni zavorni sistemi Mercedes-Benz so optimalno usklajeni med seboj in z varnostnimi sistemi v vašem vozilu, kot je ABS ali ESP. Razviti so bili posebej za vaše vozilo. To zagotavlja veliko zavorno moč in kratko zavorno pot – brez dolge faze aktiviranja in tudi pri ekstremni obremenitvi. Visokokakovostni materiali pa prispevajo k manjši obrabi in preprečujejo korozijo. To sem vam splača – z nizkimi stroški in visoko stopnjo varnosti. Button
  Originalni zračni filtri Mercedes-Benz: čist zrak za brezhibno delovanje motorja. Čist zrak omogoča še posebej učinkovito in varčno delovanje vašega motorja: originalni zračni filtri Mercedes-Benz združujejo močan učinek filtriranja z visoko prepustnostjo zraka. To pomeni, da umazanija in prah ne moreta vstopiti v zgorevalni prostor. Vaš motor pa vas lahko navdušuje z močno zmogljivostjo in majhno porabo goriva. Velika zmogljivost absorpcije zračnega filtra omogoča tudi daljše intervale vzdrževanja. To je prijazno do vaše denarnice in do okolja. Button
  Originalni oljni filtri Mercedes-Benz: zaščita za vaš motor. Originalni oljni filtri Mercedes-Benz z veliko zmogljivostjo filtriranja zagotavljajo zanesljivo filtriranje nečistoč v krogotoku olja. To preprečuje resne poškodbe vbrizgalnega sistema in motorja vašega dostavnega vozila. Visoka kakovost zagotavlja dolgo življenjsko dobo filtra. Tako bo vaš motor vedno optimalno deloval, vi pa boste prihranili stroške zaradi majhne porabe goriva. Button
  Originalni odbijači Mercedes-Benz: optimalna natančnost prileganja za optimalno zaščito. Da boste lahko hitro pozabili na nezgodo: originalni odbijači Mercedes-Benz vas bodo navdušili z optimalno natančnostjo prileganja. Originalni odbijač Mercedes-Benz je ključen del vašega dostavnega vozila pri trku od spredaj, saj zagotavlja zaščito motorja, voznika in pešcev. Sprednji originalni odbijač Mercedes-Benz je v celoti zasnovan za najvišjo stopnjo varnosti, aerodinamike in učinkovitosti, razvit pa je bil posebej za zaščito komponent v sprednjem območju vozila. Button
  Originalni blažilniki Mercedes-Benz: varna in udobna vožnja tudi na slabih cestah. Čist zrak omogoča še posebej učinkovito in varčno delovanje vašega motorja: originalni zračni filtri Mercedes-Benz združujejo močan učinek filtriranja z visoko prepustnostjo zraka. To pomeni, da umazanija in prah ne moreta vstopiti v zgorevalni prostor. Vaš motor pa vas lahko navdušuje z močno zmogljivostjo in majhno porabo goriva. Velika zmogljivost absorpcije zračnega filtra omogoča tudi daljše intervale vzdrževanja. To je prijazno do vaše denarnice in do okolja. Button
  Strapline Content Button
  Strapline Content Button
  Strapline Content Button
  Title
  Test 1 Content Button
  Our parts portfolio The right part for every Mercedes-Benz. Whether you need a replacement part for an older Mercedes model or the appropriate service part for a new vehicle, the comprehensive portfolio of parts from Mercedes-Benz has a custom-fit option for every vehicle and every budget. Of course, with all of our parts lines, you can be sure that each part meets our stringent specifications.
  Mercedes-Benz GenuineParts Would you like to use only certified new parts in your Mercedes-Benz when it comes to maintenance or the replacement of wear parts? Then we recommend that you use genuine Mercedes-Benz parts. They combine all the know-how of Mercedes-Benz as a vehicle manufacturer, are specially developed for your vehicle and optimally adapted to the other components of your vehicle.

  Your advantages at a glance:
  - Excellent quality, precision and durability
  - Tested and inspected in accordance with strict Mercedes-Benz specifications for high safety and reliability
  - Specially developed for the respective vehicle
  - Worldwide, rapid availability

  For further information on Mercedes-Benz Genuine Parts, please contact your local Mercedes-Benz Service Partner.
  Button
  Mercedes-Benz Genuine Remanufactured Parts The Mercedes-Benz Genuine Remanufactured Parts range offers a wide choice of replacement parts for all the most popular classes of vehicle - from the starter motor and steering through to the engine and electric drive systems. Each part goes through a meticulous process of remanufacturing, inspection and testing in accordance with stringent Mercedes-Benz standards. The outcome is Genuine Remanufactured Parts at a beneficial price, with the quality of a new part.

  Your advantages at a glance:
  - Quality of a new part in accordance with Mercedes-Benz quality standards
  - Attractive price-performance ratio thanks to remanufacturing
  - Genuine parts warranty of 24 months
  - Reliable availability and short replacement times
  - Sustainable thanks to savings of resources, energy and CO2 emissions

  You can obtain genuine Mercedes-Benz replacement parts from your local Mercedes-Benz service partner.
  Button
  Strapline Content Button